2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4446 بازدید | 229 پست
مگه پزشکی تعهدی محل خدمت از اول از همون انتخاب رشته مشخص نیس؟

چرا دیگه

برا من یه کد رشته بود که یه شهر داخل پرانتز جلوش بود یه روستا و دونفر ظرفیت داشت

بعد که قبول شدم اون کسی ک کد رشته ی مشابه منو قبول شده بود رتبش از من بهتر بود شهره رو انتخاب کرد من افتادم روستا

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

من خودمم تعهدیم میدونم شرایط چطوره گوش بده به من اخصص بخون اون دپرلن اشنا میشی با هم سطح خودت دیکه م ...

عزیزم تخصص هارو نمیندازن شهر میندازن جایی که بیمارستان داره شده یه بیمارستان کوچیک حتی دوستم فارغ التحصیل ارومیه بود انداختنش یه روستا تو بوشهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خواستگارت ازت اخاذی هم روانی هم مالی میکنه حسابی زجرت میده اینو ک رد کن برای ازدواج چون من خودمم ...

گفتن انتقالی نمیدن به تبعیت از همسر

یه راهی داره اونم اینکه با یه تعهدی مثل خودم ازدواج کنم که بندازنمون یه محل

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

من ندیدم روستا بنویسن معمولا شهر مینویسن

نه روستا هم نوشته بودن

گفتن انتقالی نمیدن به تبعیت از همسریه راهی داره اونم اینکه با یه تعهدی مثل خودم ازدواج کنم که بندازن ...

اینم خوبه

از الان برو دنبالش

الان سمینارو همایش هم میری؟؟اونجاها هم رشته خودت زیاده و کادر درمان ها هم هستن

زیاد مسافرت برو کلا رشته تو یچیزیه ک همه آرزوشونه زنشون پزشک باشه ولی باید ی مرد خوب پیدا کنی ک چندسال باهات بیاد اونجا

یا خونتون ی شهر نزدیک اون روستاهه باشه هرروز بری بیای

هنوز ۲۶سالته اخه فقط خودتو میندازی تو چاه با این ادم

چی بهش بگم بره پی کارش؟!

هنوز ۲۶سالته اخه فقط خودتو میندازی تو چاه با این ادم

یه اشتباهیم کردم رفتیم بیرون دستمو گرفت منم چیزی نگفتم🤐😔