2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3661 بازدید | 208 پست
نه روستا هم نوشته بودن

اسی شوهر سابق منم همش تهدیدم میکرد هرچی ب سازش رقصیدم بدتر شد اخرم طلاق گرفتیم

اونم هی میگفت زن دیگ میگیرم یا ولت میکنم

کلا مرد بد آدمو داغون میکنه من بعد چندسال تازه حالم بهتر شده میخوام کنکور بخونم

چی بهش بگم بره پی کارش؟!

بگو نظرم منفیه تفاهم نداریم خیلی جدی بگو و محترمانه

محکم باش فقط

الان فکر اینی ده سال بعد فلان بعد از الان خودتو بندازی تو چاه هزار مدل درگیری فکری برات بیاد با همچین ادمی و و و

... 🤍🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا بلاکش کن خدایی با اینسنت و با اینتحصیلات نمیتونیآدم به درد نخور روتشخیص بدی؟ خیلی عجیبه !

تقصیر مشاوره

برگشتم میگم زود فضا رو احساسی کرد میگه اشکال نداره

میگه بذار احساساتشو بروز بده

میگه پسر دوست داشتنی ایه این بگیر و ببندایی که تو واسه اون داری اون واسه تو نداره تورو هم دوست داره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اسی شوهر سابق منم همش تهدیدم میکرد هرچی ب سازش رقصیدم بدتر شد اخرم طلاق گرفتیم اونم هی میگفت زن دیگ ...

این منظورش این بود که تو اسلامی که تو میگی گفته مشروب حرامه و انقدر که حرف خدا رو میخوای پیش ببری خدا گفته میتونی زن دومم بگیری میخواست این دری وریا رو بگه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ترم چندی کی طرحت شروع میشهمنم اینترن ماههای آخرم و به نظرم تو طول تحصیل عمومی باید شوهر کرد. خودم مج ...

من تموم کردم دیگه

یه اشتباهیم کردم رفتیم بیرون دستمو گرفت منم چیزی نگفتم🤐😔

مهم اینه پشیمونی و ادامه ندی همین

بخاطر این مسئله خودتو اسیر همچین کسی نکن خواهشا ببخشید ببخشید اینجوری میگم با چیزایی که گفتی با ازدواج با ایشون به غلط کردن میوفتی ،از ترس تنهایی خودتو ننداز تو چاه

... 🤍🦋
اینم خوبهاز الان برو دنبالشالان سمینارو همایش هم میری؟؟اونجاها هم رشته خودت زیاده و کادر درمان ها هم ...

نه سمینار میرم نه همایش🫠

بگو جوابم منفیه هیچ تناسبی باهم نداریم بای بایب همین صراحت

تاپیک سرمو خوندی؟

یه بار سر اون گفتم بهتره ادامه ندیم اصرار کرد که نمیخوام از دستت بدم و من باز خر شدم ادامه دادیم

مبارکه اینم به دردت نمیخورهمشاورت هم بیسوادهکات کن. با همکلاسیات چرا اوکی نشدی؟ اینستاگرام داری؟ فال ...

ممنون عزیزم

هیچ کس تو دانشگاه بهم پیشنهاد نداد

یکیم بود عین خودم تعهدی دندونم میخوند اونو دوست مشترکمون بهم معرفی کرده بود انقدر پسش زدم که رفت

محجبهای؟من محجبهام واسه همین کسی نزدیکم نشداینم بلاک کن، توضیح نمیخواد

آره موهام تو بود آرایشم زیاد نمیکردم

حالا چه اصراریه الان ازدواج کنی؟

به هر حال باید بری اون روستا

برای هدفت باید سختی بکشی

نباید زود جا بزنی

به آینده روشنت فکر کن

به بچه هات در آینده و مادر پدرت که مایه افتخارشونی فکر کن

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

تاپیک سرمو خوندی؟یه بار سر اون گفتم بهتره ادامه ندیم اصرار کرد که نمیخوام از دستت بدم و من باز خر شد ...

خوندم خسیس نیس ولی مناسبت نیس چون هم تفاوت اعتقادی دارین

هم جرات کرده اسم زن دوم ببره معلومه هرجا کم بیاره تهدید میکنه

من بودم باهاش ازدواج نمیکردم بجاش میرفتم همایش سمینار مسافرت موقعیت آشنایی میذاشتم فراهم بشه برام

من لیسانس معماری دارم خواهرم پرستاره چنبار گفت بیا باهاش رفتم همایش البته اونا بیشتر دخترای پرستار بودن یبارم تو همایش پزشکه ی سوال پرسید من بلد بودم 😁اخرش خودمو میچسبونم ب این دکترا😂تو هم ناامید نشو فعال باش برو سفر همجا هم بگو پزشکی

واست سرودست میشکونن😍