2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 240 پست
الان هیچ کاری نکنم؟بلاکشم نکنم؟

اول با خودت کنار بیا

برو الان یه ورق بیار. بشین خوبی هاشو بدی هاشو بنویس

با چه حرفایی دلتو شکونده بنویس.

اخرش خودت میبییی خیلی بچه ای که تا الانم ادامه دادی

بعدش گریه هات رو بکن. برو دوش بگیر و خودتو به زندگی عادی برگردون

و اگه پیام داد یا زنگ زد یا هرچی... هول نشی سریع! بپری سر گوشی که بگه منتطرم بوده

بعدش تلفنشو جواب ندی و فقط یه پیام خلاصه بنویس که من فکرامو کردم ما به درد هم نمیخوریم. خدانگهدار

به مامانت هم کامل توصیح بده. که از الان داره منو تهدید میکنه و نمیونم بهش اعتماد کنم که بعدا زنگ نزنن به مامانت راصیش کنن.

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
اول با خودت کنار بیابرو الان یه ورق بیار. بشین خوبی هاشو بدی هاشو بنویسبا چه حرفایی دلتو شکونده بنوی ...

گریه هامو دیشب تا حالا کردم

دیشب انقدر حالم بد بود تا صبح بیدار بودم

قلب و معدم درد میکرد

نه اگه پیگیر شه کم محلش میکنم تموم شه بره

تازه یه چیزی که نگفتم این بود که از وقتی فهمید منم یه حسایی بهش پیدا کردم رفتارش به کل عوض شد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گریه هامو دیشب تا حالا کردمدیشب انقدر حالم بد بود تا صبح بیدار بودم قلب و معدم درد میکردنه اگه پیگیر ...

ببین دخترجون

ازدواج خوبه بله. ولی با ادم درست و حسابی

وگرنه تنهاتر از قبل میشی

این مرد فقط وو فقققط میگه خوبه زنی بگیرم که دکتر هشت و دستش تو جیب خودش باشه و خرج نکنم و راحت زندگی کتم

و اگه حرفی هم بزنه تهدید کنم

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
ببین دخترجون ازدواج خوبه بله. ولی با ادم درست و حسابیوگرنه تنهاتر از قبل میشیاین مرد فقط وو فقققط می ...

دقیقا

میگه خانوادم میگن زن بگیری روزیشو با خودش میاره

یا میگه قسطام از حقوقم بیشتره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

گوه خورده ردش کن بره، امیدتو از دست نده ایشالا یکی آدم حسابی قسمتت میشه تو همین طرح، اینستا و...

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰

گوه خورده ردش کن بره، امیدتو از دست نده ایشالا یکی آدم حسابی قسمتت میشه تو همین طرح، اینستا و...

خیلی ممنون عزیزم انشالله

واه دیوونه شدی؟؟تو پزشکی اینو یادت نره بهترین کیس ها برات وجود دارهخودت رو ارزان نفروش تو قیمتت بالا ...

❤️🫠

الهی من بمیرم برات غصه نخوری هادرست میشه

عزیزی

قربونت برم ایشالله

اسی الان دوران طرحت جزو دوران تعهد حساب میشه یا نه؟؟

اول گفتن طرح جزو تعهده الان زدن زیرش

اول گفتن اینترنی جزو مدت تحصیل نیست باز الان زدن زیرش

شاید تو همون جایی که قرار هست خدمت بکنی، موردهای مناسب تری برات پیش بیاد، از همونجا و یا نزدیک اونجا.

همه چیز رو به خدا بسپار و کارِت رو شروع بکن و به انتخاب خدا اعتماد بکن، شاید این مسیری که داری میری، یه جورایی چینش خداست برای رسیدن تو به یک سرنوشت خوب همراه با یک یار خوب

بی شعوری و حقارت بقیه

دلیلی بر بد بودن ما نیست

این یه اصل و قانونه

این که خواستکار شما بی شعوره ، شکی نیس

ولی قرار نیست همه ی مورد های بعدی که پیش میاد همینقدر بد باشن

ایشون معلومه هوا برش داشته

و احتمال زیاد این هوا برداشتن هم بخاطر ، حرفهای خودتون بوده

اون فک کرده شما بدون اون نمیتونید ادامه بدید

برا همین افسار پاره کرده

البته عذرمیخوام اینجوری گفتم

ولی باید میگفتم

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

دوست عزیزم

شما از آینده خبری نداری این آدم وقتی خوردن مشروب رو با شغل و تحصیلات شما یکی میکنه

وضع مالی درستی که نداره هیچ

اخلاق درستی هم نداره

به نظر من با افتخار و انگیزه ادامه بده

خانم دکتر مطمئنم یه بخت عالی برات رقم میخوره

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻