2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3661 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره موهام تو بود آرایشم زیاد نمیکردم

نمیدونم کجا درس میخونی

من آزاد تهران بودم و همه راحت و اهل پارتی و بچه پولدار

در نتیجه پیشنهادی نداشتم

میخوای پیشنهاد بدن باید خیلی به خودت برسی، دورهمیهاشون بری

حالا چه اصراریه الان ازدواج کنی؟به هر حال باید بری اون روستا برای هدفت باید سختی بکشی نباید زود جا ب ...

میترسم تنها بمونم با وجود شرایط و تعهدی که گفتم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

عزیزم از شوهر هیچی بهت نمیماسه

شد،چه بهتر

نشد، فدای سرت

این دگوریها چیان باهاشون هم کلام میشی

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

نمیدونم کجا درس میخونی من آزاد تهران بودم و همه راحت و اهل پارتی و بچه پولداردر نتیجه پیشنهادی نداشت ...

من اصفهان بودم دقیقا ماهم همینطور بودن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

خیلی ببخشیداااا ولی متاسفم برات خودتو انقدر میاری پایین مثلا دکتری تو...ب حرفش گوش نده خیلی از مردا نمونش شوهر خودم دوس ندارن زن ازشون بالا تر باشه...خودتو زیرپای کسی ننداز مجرد بمون خیلی از مردا ارزششو ندارن بخدا اینو منی میگم ک ی بار تو ۱۸ سالگی ی نامزدی ناموفق داشتم و بعدش ی رابطه ۶ ۷ ساله تا ازدواج...بزاره بره یکی مثل خودشو یکی هم کفو خودشو پیدا کنه...اونطور ادم تو رو وابسته میکنه از درس میفتی از ایندت از ارزو هات...پیشرفت کن لطفاااااا

نمیدونم کجا درس میخونی من آزاد تهران بودم و همه راحت و اهل پارتی و بچه پولداردر نتیجه پیشنهادی نداشت ...

من اصفهان بودم دقیقا ماهم همینطور بودن

میترسم تنها بمونم با وجود شرایط و تعهدی که گفتم

خانوم دکتری برا خودت میترسم یعنی چی

یکم رو خودت کار کن

همه باید منتت رو بکشن

تنها بمونی؟؟؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خیلی کاش بمیرمعنتر آقا اینهمه با من بحث کرده بعدم ول کرده رفتهاصلا نگفت این دختر ناراحت شد حداقل یه ...

به نظرم با این آقا از چاله میفتی تو چاه این همه صبر کردی بازهم صبرکن عجله نکن مطمئنم مورد مناسب پیدا میشه گر صبر کنی زغوره حلوا سازی

عزیزم سلام

امید وارم بهتر شده باشه حالت

من تا امروز این جمله رو به کسی نگفتم تو این سایت ولی الان میگم

این اقا ارزش نداره در حد شماهم نیست باهاش ازدواج هم بکنی کاری میکنه که همش احساس حقارت کنی

موقعیت اجتماعی این اقا از شما پایین تره

بنظرم اول محترمانه بااین آقا تموم کن

بعد هم با خیال راحت برو طرحتو بگذرون

(مامانت نمیتونه باهات بیاد؟)

اول هرچیزی سخته ... میفهمم که دوست نداری تنها باشی

اما تنها بودن از با این ادم بودن بهتره

دیگه کنکوری نیستم  
عزیزم سلام امید وارم بهتر شده باشه حالت من تا امروز این جمله رو به کسی نگفتم تو این سایت ولی الان می ...

سلام عزیزم

ممنونم از راهنماییت

چرا شاید بتونن پدر مادرمم خونمونو بدن اجاره و بیان

با یه نظامی ازدواج کن انتقالی میتونی بگیری معلمم باشه خوبه

حالا از کجا نظامی و معلم پیدا کنم؟😅