2777
2789
عنوان

به خاطر درس خوندنم الان باید با هر خری ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 183 پست
عزیزم طرز تفکرتو بعنوان یه پزشک میبینم واقعا تعجب میکنم.خب صبر کن طرحت تموم شد بعد میری شهرخودتون بع ...

تا طرح من تموم شه شده ۳۷ سالم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا متاسفم برات که فکر میکنی اگه پزشک تعهدی نبودی شوهر بهتری برات پیدا میشد 🤣🤣🤣🤣🤣همش همینه فک کردی بقیه چی گیرشون میاد بشین درستو بخون بابا دوست من رفت جراحی خوند خیلی هم خوشحاله شوهرم نمیخواد

چندسال تعهد داری؟

قطعا بیست سال که نیست یکم دندون رو جیگر بذار شوهر از دستت فرار نمیکنه چیزیه که ریخته بعدها که پیشرفت کردی گزینه هایی برات میاد که زمین تا اسمون با این داغونا فرق دارن

ببخشید اینطور میگم ولی خیرسرت داری پزشکی میخونی و ارزوی کلی ادمو زندگی میکنی یکم برای خودت احترام و شخصیت قائل شو نذار اینطوری باهات رفتار کنن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

چندسال تعهد داری؟قطعا بیست سال که نیست یکم دندون رو جیگر بذار شوهر از دستت فرار نمیکنه چیزیه که ریخت ...

۱۰ ساله

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

۱۰ سال

چقد زیاد

ببین بنظرم بازم دلیل نمیشه عجله کنی

بعضی شغل ها هست که وابستگی مکانی نداره تو همین حین خدمتت ممکنه با کیس مناسب آشنا بشی بحث یه عمر زندگیه

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
تعهدی هستی؟اگه طرحی هستی که زود تموم میشه نگران نباش و عجله نکن

تعهدیم

داره دلم میترکه

من زندگی خوبی نداشتم

یه پدر که بیماری اعصاب داشت

یه مادر که تو خونه ی مردم کار میکرد

فک کردم دکتر بشم همه ی این بدبختیام تموم میشن

ولی پزشکی مال بچه پولداراست من نباید تعهدی انتخاب میکردم

چقد زیاد ببین بنظرم بازم دلیل نمیشه عجله کنی بعضی شغل ها هست که وابستگی مکانی نداره تو همین حین خدمت ...

خیلی زیاده اگه مامانم نبود خودکشی میکردم

تعهدی خیلی بده لامصب

خیلی کاش بمیرم

عنتر آقا اینهمه با من بحث کرده بعدم ول کرده رفته

اصلا نگفت این دختر ناراحت شد حداقل یه شب بخیر بهش بگم