2777
2789
عنوان

بابام تو تشک این وقت شب حمله کرد مادرمو داشت میزد😭😭😭مامانم غش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 116 پست
پس چی بوده چرا آرومش کرده

من احتمال دادم شاید تو رابطه خشن خانمه حالش بد شده و شوهرش ترسیده و وقتی خانمه به هوش اومده شوهرشو آروم میکرده و میگفته چیزیم نیست نگران نباش. چیز غیر ممکنه نیست ، پیش اومده و منم ی موردو شنیدم از اقوام همسر سابقم بوده و حتی بردنش بیمارستان تا به هوش اومده. بنده خدا تا مدتها خجالت میکشید تو جمع خانواده بیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چه قدر سخت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اولا به شعور تو شک میکنم که به خودت اجازه میدی راحت توهین کنی ، دوما من با طنز نگفتم جدی گفتم چون مو ...

جاش نبود اینجابگی حالاهی بگوحق باتویه

باشه تو درست گفتی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من تا حالا امتحان نکردم و نمیدونم چه صدایی میده فقط میدونم خشنه و با خشونت همراهه

وا مگه احمقن وایسن طرف کتکشون بزنه لذت ببرن

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

جاش نبود اینجابگی حالاهی بگوحق باتویهباشه تو درست گفتی

احتمالش وجود داشت و منم گفتم نگاه شما منفیه و اینجور مسایل رو عجیب غریب میبینی ! این ی سبکه که بین خیلی از زوجین رایجه و ما تو مرکز مشاورمون خیلیا رو میبینیم که به این نوع از رابطه علاقه دارن. خیلیا هم فقط همسرشون علاقه داره و دچار مشکل میشن. منم احتمالشو مطرح کردم و گفتم که این ی فرضیست. حالا شما نگاهتون منفیه و هر چیزی رو از اون جنبه میبینید دیگه بحثش جداست.

وا مگه احمقن وایسن طرف کتکشون بزنه لذت ببرن

عزیزم این ی جور فانتزیه که خیلیا بهش علاقه دارن . من مدتی با ی دکتر اعصاب و روان کار میکردم و اون دکتر میگفت که این ی اختلال روانیه. الآنم توی ی مرکز مشاوره کار میکنم و خیلیا میان که مثلا آقاهه یا خانمه به این سبک علاقه داره اما همسرش نه و برای مشاوره میان پیش ما.

کاری باهامون کردن ک هیچ آدمی نمیتونست بکنه

میفهمم حالتو ...

خونه راهش ندید سگ پدرو. هیچ کاری نمیتونه بکنه. هیچ کاری

دو تایی با مامانت بیوفتید به جونش بزنید کسی که شیشه میکشه لاغره زور نداره. با چیزای محکم بزن به بدنش دردش بیاد

راستی از آبرو مابرو هم نترس زیاد واق واق کرد شیون کنون بیوفت تو کوچه هیچی براش نزار بی شرف رو

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

آدم معتاد مثل سگ لاغر میمونه

فقط واق جرعت گرفتن نداره.

دفعه بعد شروع کرد زدن اول گوشیت رو روشن میکنی فیلم میگیری.

دوم یچیزی که نیوفته نمیره. بر میداری میزنی تو ساق پاش تو شونه اش یه جایی که دوباره نیوفته نمیره.

سوم بهزیستی و اینا از خانومایی مثل مادرت حمایت میکنن اگه خیلی اوضاع خطری شد گذارش بدید.

اگه طلایی چیزی دارید ببرید خونه فامیل

و با همه این اوصاف شیشه خیلی چیز بدیه و توهم زا. به جان خودم نمیخوام بیشتر بهت حس بد بدم ولی عملا تو و مادرت و خواهرات اونجا امنیت جانی ندارید. اصلا ندارید

در اولین فرصت خودتون رو ازش جدا کنید. و چاقو و هرچیزی رو وقتی انقد زود بهم میپرن قایم کن

My world is empty of people and that's why it's beautiful.