2777
2789
عنوان

بابام تو تشک این وقت شب حمله کرد مادرمو داشت میزد😭😭😭مامانم غش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باباش مصرف کننده اس یهو قاطی کرده یا ی چیزی گفتن قاطی کردن و.... هزار تا دلیل دیگه

چی بگم اخه یه مورد دیدم تو فامیل میگفت نصف شب میخواد نمیدم دو ساعت میزنتم بخدا حرفام طنز نیستا جدی میگم سنشونم بالا بود و هست🫠

این موقع داره میرنه میرفتی داخل فوقش تو رو میزد مادرت نجات پیدا میکرد دو تایی حرفش میشدین که

نمیشه خونه ما زیاد بحث نمیشه ولی سه سال پیش دقیقا همین موضوع شد

داداشام فق تونستم با اسنپ ببره خونه مامان بزرگم من مامانم بابام بودیم

بحث بالا گرفت تبدیل به برخورد فیزیکی شد یدفعه پنیک شدم اونوسط رفتم دقیقا وسطشون بودم یدفعه بابام اومد بزنه تو بازو مامانم زد تو ساعد دستم انقد محکم زد دستم شکست دوماه دور گردنم بود مامانم تا مدت ها بازوش درد میکرد هرچقدر گرفتیمش به هممون جنون دست داده بود

چقد یاد خودم افتادم بچه بودم همیشه با صدای فحش و دعوا و ظرف شکستن بیدار میشدم خیلی گناه داشتم من و داداشم میرفتیم یه گوشه قایم میشدیم از ترس تو ۱۹ سالگی ازدواج کردم و خودم و انداختم تو چاله سالها گذشته من هنوز اضطراب دارم هنوز هر صدایی من و میترسونه چقد برات غمگین شدم😔😔

زاویه دیدت

منظورم اینه

شاید مادرش حالش بد شده پدرش داد زده بیدار شو ترسیده

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

نمیدونم فقط میخوان من بمیرم دق کنم

حالا ازآبروشم میترسه

بهش بگوباردیگه صداکه هیچ شک کردم داری،مادرمو،کتک میزنی،جیغ داد،میکنم به پلیس،زنگ میزنم ببرنت،،،جدی بگو بهش بگو این کارومیکنم بخاطرجون مادرم

نترس

خدای نکرده دعواشد سریع برو به دادمادرت برس نزاراتفاق بد بیفته

چندسالته؟ مادرت ،پدرومادرش زنده ان؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اینا معلومه همدیگه رو دوس دارن ولشون کنید بزارید تا صبح دعوا کنن ، هنزفری بزار گوشت ، مامانتم احتمال ...

ریدم تو دهن دوتاشون دلم برا خودم میسوزه سه تا ابجی کوچیک ترم😭😭😭😭

بعدشم