2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شابد از استرسه یا مشکل هورمونی داری

ی کیست کوچیک قبلا داشتم

که یدورع قرص مصرف کردم خیلی وقته پیش

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

هورمونات بهم ریخته شبا دیر نخواب رحمتو پاهاتو. گرم نگه دار دمنوش زنجبیل بخور جوراب بپوش همیشه...مثل من نکنی ۲۶ سالمه از ۱۵ سالگی شبا دیر خوابیدم اون موقع بخاطر کابوس و افسردگی...الانم کار حال بد عادت فیلم دیدن گوشی و...شب زود بخواب صب ۷ ۸ پاشو وگرن بدبخ میشی من الان موی زائد درمیارم چونم رفتم دکتر قرص اد دی و ی چی دیگ داد ک حالم بد شد گفت یکمم تبلی تخمدان دارم و هورمون پرولاکتینم بالاست از خودت مراقبت کن

هورمونات بهم ریخته شبا دیر نخواب رحمتو پاهاتو. گرم نگه دار دمنوش زنجبیل بخور جوراب بپوش همیشه...مثل ...

دقیقا همونایی که شما میگین

کلا با شلوار لج افتادم همش شورتک میپوشم شبا هم داره خوابم تنظیم میشه

چ بددد

دقیقا همونایی که شما میگینکلا با شلوار لج افتادم همش شورتک میپوشم شبا هم داره خوابم تنظیم میشهچ بددد

منم همینم همیشه شلوادک پامه بدون جوراب پریودم هیچ وقت منظم نیس انقدری ک دیگ حساب نمیکنم کی میشم

منم همینم همیشه شلوادک پامه بدون جوراب پریودم هیچ وقت منظم نیس انقدری ک دیگ حساب نمیکنم کی میشم

هعیی