2777
2789

نمیخواد منو

کاسبه هفته ای یبار دوبار میبینمش

ولی وقتی از کنارش رد میشم من اصلا نگاه نمیکنم دست خودم نیست خوشم از کسی بیاد بی تفاوتم 🤣🤦🏼

اون مثلا در حد یه نیم نگاهه

دوستامم که اونجا کار میکنن میگن اصلا نگامون نمیکنه

یبار داداش کوچیکم داشت خرید میکرد روبه روش بودیم بعد من زیر چشمی نگاه کردن داشت نگا میکرد بعد من نگاه میکردم سرشو میکرد تو گوشی

یا اون روز تا منو دید سرشو برد پشت ویترین

چیکارکنمم

اگه بدونم نمیخوادم میرم

بی تفاوت باش اگر خوشش بیاد. خودش میاد

فقط خر نشی بری بهش بگی معذرت میخوام اینو میگم اما خدا نکنه پسر جماعت بفهمه دوسش داری بلااستثنا میرینه بهت.

سرم اومده ک میگم

هرچی سگ محل تر کنی بیشتر مشتاقت میشه

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹

بی تفاوت باش اگر خوشش بیاد. خودش میادفقط خر نشی بری بهش بگی معذرت میخوام اینو میگم اما خدا نکنه پسر ...

بنظرت حسش چیه خیلی بدم میاد تو بلاتکلیفم

نه بابا من اصلا نگاشم نمیکنم فقط دوسش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت حسش چیه خیلی بدم میاد تو بلاتکلیفمنه بابا من اصلا نگاشم نمیکنم فقط دوسش دارم

حسی ندارع بهت.پسرا کلا توجهشون رو همه هست و همه رو چ قایمکی و چ زیر زیرکی نگاه میکنن. بعنوان کسی ک دهنش سرویس شده اینو بهت میگم تا نیومده بگه میخوامت هیچ فکری راجبش نکن.

کلا از ذهنت بیرونش کن.پسرا یه سر دارن هزار سودا.کسی نمیدونه این آقا تودلش کیو میخواد یا اصن میخواد بره تو. رابطه یانه.

بهرحال صلاح اینه ک خودتو درگیر نکنی قانون رها کردن رو یادبگیر

دست پرورده شیما کاتوزیان و آنیا لیش😌😎🦋🌹

حسی ندارع بهت.پسرا کلا توجهشون رو همه هست و همه رو چ قایمکی و چ زیر زیرکی نگاه میکنن. بعنوان کسی ک د ...

مرسی عزیزم🚶♀️

بنظرم حتی اگه وارد رابطه هم شیم نمیسازیم باهم چون دوتامون مغروریم اسیب میبینبم سعی میکنم بهش فکر نکنم

این که میگی دست خودم نیست بی تفاوت میشم کلیشه های ذهنته

من نمی گم از کسی خوشت اومد برو تو دلش و نگاهش کن و سریع پا بده

اولا که معلومه سنت کمه خیلی و الان وقتش نیست اما سعی کن وقتش که شد با سیاست عمل کنی و بتونی طرف رو جذبش کنی

من به کراش اعتقاد ندارم ولی زمانی که واقعا احساس کردی یه نفر مناسب تو هست اگه اون شروع کرد ابراز علاقه تو هم بلد باشی چجوری رابطه رو محکم کنی و اگه اون ابراز علاقه نکرد و حس کردی مورد خوبیه با سیاست کاری کنی جذبت بشه

این که دست خودم نیست بازی ذهنیه اگه به دلایلی از خودت راضی نباشی ذهنت علیه خودت عمل می کنه و مدام از این کلیشه ها می سازه که به ضررته

این که میگی دست خودم نیست بی تفاوت میشم کلیشه های ذهنته من نمی گم از کسی خوشت اومد برو تو دلش و نگاه ...

۱۸سالمه دانشجوم

اره میتونم نبینمش ولی کشش دارم بهش

بدترینش اینه نمیدونم چه حسی بهم دارم

اونم خیلی مغروره اصا نگا نمیکنه مگه نیم نگا