2777
2789

میدونم شاید دلایلم چرت باشه و همه بگن چته ولی بخدا برام خیلی سخته من ۱۰ساله ازدواج کردم خیلی زیاد خواستگار داشتم هرچی بگم کمه بعد شوهرم ک اومد خودش منو دیده بود پسندیده بود و خواهر و مادرشو فرستاد جلو منم با اولین نگاه فک کردم خب خیلی آدمای خوب و مهربونین خصوصا مادره پدر مادرم اصلا از شوهرم خوششون نمیومد شوهرم خیلی بچه خوبیه مامانمینا هم میگفتن ،میگفتن پسره خیلی زیاد با ما فرق داره و همچنین خانوادش و خیلی زیاد مخالف بودن با همه اینا پدر مادرم از اول زندگی کمکمون کردن هر کمکی ک بگید و فکرشو بکنید ولی رفته رفته خیلی چیزارو فهمیدم و منی ک اونهمه زیبایی و خواستگار داشتم فهمیدم چقدر خودمو پایین اوردم اینا خیلی از ما پایینترن از سواد طرز فکر نگاهشون ب مسائل فرهنگ ک ار همه بدتر

خلاصه ک خیلی داستانا داشتم با مادرشوهرم تا اینکه دیدم و متوجه شدم من هروقت از کارایی ک پدر مادرم برامون میکنن و نمیذارن آب تو دلمون تکون بخوره و اونا خودشونو راحت کردن از هیچی خبر ندارن میگم خانم سکوت کامل میکنه یا رنگ و رخش سرخ میشه یا حرفو عوض میکنه یا روشو میکنه اونور کلا نادیده میگیره مادرمو قشنگ فهمیدم اینو نمیگه عروسم خب کارایی که خانوادش میکنن رو بیان میکنه خدا شاهده تعریف از مامانم نمیکردم میگفتم فلان کارو کرد بعد اصلا بگه خب ب نفع بچمه، اونا هم کمک مالی میکردن ولی خانواده من همه جوره پشتمون بود همه جوره کمک فکری کمک مالی بابام یا مامانم سریع واسه هرچیزی نگران میشن و پیگیر میشن همه جا پشتمونن ولی این خانم انگار نه انگار همش با شوهرم مسئله داشتم و دارم الانم مامانم باهاشون دعوا کرد انقد این زن بی سیاست و پرروعه ک قشنگ نفرتشو نشون میده و میفهمم کاش منم نفهم بودم نفهمی بهترین خصوصیت ی آدمه( البته از لحاظ اینکه خودش اذیت نمیشه )خیلی دلم گرفته این زن خیلی اعتماد بنفس داشته و داره ی جور رفتار کرد ک انگار ما حقمونه و شما باید این کارارو میکردید چندبار خواستم جدا شم حتی ی بار رفتم ولی نشد آخرم گفت شما خوبید مگه ما بدیم؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا هیچ دختری رو اسیر پسری که پایین تره از خودش نکنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خانواده هم خیلی مهمه و منم دقیقا مثل شما شدم و همسرمو قبول کردم چون حس کردم واقعا عاشقمه

ولی بعدش از دماغم دراومد بااینکه خیلی سرتر بودم ولی تو اون خونه مریض شدم و داروی اعصاب و بعد ۱۴سال هنوز مریضم

بااینکه الان زندگیم بهشته ولی حالم از خانوادش بهم میخوره کاش هیچوقت نمیدیدمشون

شما اشتباه کردی الانم اگه میبینی شوهرت حرص داره جداشو

ولی اینو بهت بگم هیچوقت هیچ مادرسوهری خوشش نمیاد عروسش بگه خانوادم کمک پسرت کردن

براشون کسره

خانواده هم خیلی مهمه و منم دقیقا مثل شما شدم و همسرمو قبول کردم چون حس کردم واقعا عاشقمه ولی بعدش ا ...

خب من جفتمونو میگفتم نه فقط پسرشو خودشم بچشو میشناسه دیگه بعدم تو این دنیا ک هیچکس ب هیچکس خوبی نمیکنه و واقعا اینا خیلی خوبن لااقل من ک میگفتم اونم میگفت خدا خیرش بده یا هر چیز دیگه

اکثرا پسرا با خونواده های پولدارتر از خودشون وصلت میکنن😐

خیلی بده خیلی مسخره هست

دخترا نباید تن به این ازدواج ها بدن و اگه دادن هم باید جور دیگه پسره رو ادب کنن

خدا توانایی رهایی از این جور ازدواج ها رو به همه دخترا بده خدا توانایی ادب کردن این جور شوهرا رو به خانم هایی که گیر همچین شوهر ایی افتادن بده

البته دخترای زیادی هم هستن که شوهراشون از خودشون بالاترن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏