2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ازمایش بده دلیلشو پیدا کن

اگه کمبود ویتامین و اینا داشتی باید جبران شه، استرسم مهمه

موهاتو روغن تراپی کن، من خودم هر هفته قبل حموم آرگان میزنم، آرگان زیادد 2 تا 3 ساعت بمونه بعد میرم حموم

برای پوست هم بستگی داره، من هم نیاسینامید استفاده میکنم هم ترمیم کننده برای لک و جوش اونم باید ببینی نیاز پوستت چیه

خب باید ببینی دلیلش چیه مشکل هورمونی و تنبلی تخمدان نداری؟بودجت در چه حده

مشکل انگار دی اچ تیه که دکتر فیناستراید و مایونکسیدیل داده که من اینارپ مصرف نمیکنم عوارضشون سنگینه دنبال چیزای طبیعیم و پوست صورتمم از وقتی بلوغ رسیدم اینجوری شد و الان جاش مونده خزاب کرده صورت قشنگمو

مشکل انگار دی اچ تیه که دکتر فیناستراید و مایونکسیدیل داده که من اینارپ مصرف نمیکنم عوارضشون سنگینه ...

من صورتم لکه های جای جوش داشت

رفتم متخصق بهم سرم ویتامین سی اسپیلتون روداد

برای جای لک ها

الان کاملا رفتن

مایونکسیدیل فقط تا زمانی که مصرف کنی به رشد موهات کمک میکنه، قطعش کنی برمیگرده

یه متخصص پوست ومو برو

رزماری بخوام بگیرم از عطاری میگیرم خب فعلا کندش گرفتم مصرف میکنم

خوب اون مورد و آویشن و چیزای دیگه هم داره انگار ولی خوب همون خودت بگیر آخه حوصله میخاد

کندش روغنشا میزنی من ک یکی گرفتم اصل نبود

من صورتم لکه های جای جوش داشت رفتم متخصق بهم سرم ویتامین سی اسپیلتون رودادبرای جای لک هاالان کاملا ر ...

همون دیگه ماینوکسیدیل با تا اخر عمر مصرف کنی و نمیخوام ی چیز شیمیایی هی مصرف کنم