الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا امروز صب اومدنی سرکار به شوهرم گفتم صدای خیلی زیبایی داشت برای خوندن عالی بود یهو گفتم صداشو یادته و هردومون انگار رفتیم تو قدیما هردومون تا محل کار اشک ریختیم خیلی سخته خیلی جوون بودو زیبا
اینطوری نگو همون بابا راضی نبود شما تب کنی پس راضی به این حالت هم نیست برای خاطر اون و مامانت قوی با ...
چند روزه سردردای شدید و حالت تهوع شدید دارم وبالامیارم دست وپام یخ میکنه خیلی بی حال میشمو میفتم ی گوشه دوهفتس اینجوریم با ی بدبختی راضی شد ببرتم دکتر ،دکتر برام سی تی اسکن مغز نوشت و کلی آزمایش ،انقدر تو ماشین بهم حرف زد و بدوبیراه گفت ک با گریه اومدم خونه،دکترگفت اینا علایم تومور مغزیه حتما باید انجام بدی ولی انقد غر زد ک همیشه مریضی خسته شدم از دستت هزار تا حرف دیگه،پشیمون شدم و برگشتم خونه ،بخدا خودم مهم نیستم،دلم واسه دوتا بچم میسوزه
دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
چند روزه سردردای شدید و حالت تهوع شدید دارم وبالامیارم دست وپام یخ میکنه خیلی بی حال میشمو میفتم ی گ ...
عزیزم واقعا متاسفم برای همسرتون اما خودت هوای خودتو داشته باش سردی نخور تلقین نکن سعی کن به خودت برسی گور پدر شوهر فقط خودتو بچسب وظیفشه ببرت دکتر لطف نمیکنه این حقته محل نده به غر زدناش