2777
2789
عنوان

خیلی بیقرارم خیلی زیاد چون دارم جدامیشم هنوزهضمش نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
اتفاقا ازدواج دومم وخواستگارام مجردبودن

ازدواج سوم سخت تره ها

سنت کمه حتما برا اون سعی کن مشکلتونو حل کنید

چرا اخه ب هرکسی بله میگی ک انقد اذیت بشی دفعه اولت نبود باید بیشتر دقت میکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرش تباهی خودشه تو باز میتونی خیلی درها بروی تو هنوز باز هست.ولی اون زندکیش دیگه رو دور باطله

نمیدونی چکارمیکنه عین خیالش نیس پیجشو بازگداشته هردخترو زن ومتاهل فالو کرده پیجشم باز ک من ببینم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

اصن خوب نیستم۳سالل منوبلاتکلیف گداشت خونه نگرفت

سخته ولی تو میتونی همین سختی ها انسان رو صیقل میده.باز هم شکر که بچه نداری میدونی اگه بچه داشتی چه مسئولیت بزرگی رو دوشت بود چقدر سخت بود.

ازدواج سوم سخت تره هاسنت کمه حتما برا اون سعی کن مشکلتونو حل کنیدچرا اخه ب هرکسی بله میگی ک انقد اذی ...

بعدسال هاازدواج کردم چقدررر تلاش کرد ک راصی بشم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

سخته ولی تو میتونی همین سختی ها انسان رو صیقل میده.باز هم شکر که بچه نداری میدونی اگه بچه داشتی چه م ...

ن عزیزم ندارم ولی روانم کاملاا ازبین رفت اولی خیانت دومی اینطوری

دیگه بعد از اینکه جدا شدی دم پرش نباش بهتره بزار شرش از سرت کم بشه.بلاک کن بره

اینقدردلم میسوزه منوکنارگداشت ب خاطر رفیقاش

دیگه بعد از اینکه جدا شدی دم پرش نباش بهتره بزار شرش از سرت کم بشه.بلاک کن بره

فکرکن چندماه نبوده تاپیکای قبلم بخونی رفتم شکایت...بعدمیگ ابروموبردی شکایت کردی

خاک تو سرش بی لیاقت بیشرف.کاش از اول بیشتر دقت میکردی زنش نمیشدی

فکرکنم فامیلم هست اصن داره مغزم سوت میکشه بخدا ن دخترپرتوقعی بودم ن خیانت فقط هی میگفتم ادم باش