2777
2789

ی روزخوبم ی روزاروم... مودی شدم! خودمم دیگ خودمودرک نمیکنم.. دلیل جداییمون رفیق بازی بی مسئولیتی بی تعهدی واعتیادی ک باعث شد چشم ب روی همه چیز ببنده دهن بینی... خوبیاشم ظاهرش خوبه قدبلندو... ولی چ فایده تحصیل کردست خانواده بظاهر تحصیل کرده و خوب ولی بشدت مردسالار.. دخالت میکردن، محبت کلامی زیادی داشت دست ودلباز البته هیچی نداشت ولی اگر داشت کم نمیزاشت مهربون ودلسوز ولی تبدیل شد ب ی هیولا

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

تواین ساعت اینقدربهم ریختم خوابم نمیبره باورتون میشه دلم برم بیرون این ساعت خونه نمونم ولی نمیشه انگاردارم دیوونه میشم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا چه بد.کاش مشاوری چیزی میرفتین

نمیاد اصن خوب نیستم تلاشی نکرد

کاش منم میتونستم جدا بشماگر پول داشتمو بعدش میتونیتم مستقل بشم

ازدواج دومم عزیزم خیلی ادیتم روحیه ام احساساتم داعون شد

اگه مشکلت حل شدنی بود راه اخر طلاق بود ازدواج دوم خیلی سخت تره اکثرا مرد بچه دار یا سن بالااگ مشکلت ...

اتفاقا ازدواج دومم وخواستگارام مجردبودن

یه روز پشیمون میشع

ببین هردومون ازدواج دومیم ۳سال عقد منوکنارگداشت بخاطر رفیقاش وعشق وحالش نمیدونی چقدرر تلاش کردم ازصحبت باخانوادش بگیر تا مشاوره..ک تلاش کردم بیادی جلسه اومد

اعتیاد به چی داشت

تریاک الان بدترشده نمیدونم چیه اینقدر پرخاشگر و.. بدشده

ببین هردومون ازدواج دومیم ۳سال عقد منوکنارگداشت بخاطر رفیقاش وعشق وحالش نمیدونی چقدرر تلاش کردم ازصح ...

خب این آدم درست بشو نیست تلاش تو هم فایده نداشت فقط الان باید تلاش کنی حال روحی خودت رو خوب کنی.

خب این آدم درست بشو نیست تلاش تو هم فایده نداشت فقط الان باید تلاش کنی حال روحی خودت رو خوب کنی.

اصن خوب نیستم۳سالل منوبلاتکلیف گداشت خونه نگرفت