2777
2789
عنوان

چند ماه دیگه عروسیمه

280 بازدید | 43 پست

عاشقانه نیست ازدواج سنتیه

قرار نیست همو ببینیم فقط دو بار پسره رو دیدم نمیتونم ببینمش یا حضوری باهاش حرف بزنم تا خوب بشناسمش فامیلِ ولی رفت و امد نداشتیم یه ده روزی میگذره جواب مثبت دادیم طرف یه پیام نداده 😐حداقل اشنا شیم منم ک نمیتونم پیام بدم فک کنم قرار نیست پیام بده😐💔

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

چطور با دوبار دبذن جواب مثبت دادی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دیگه خیلی نوبره روی انتخابت فکر کن به این زودی زیر بار نرو احتمالا تو رو نمیخواد بخاطر خانواده ا ...

اره خب انگار فقط خواسته زن بگیره خانواده منم فقط خواستن شوهرم بدن

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

یا خدا به خاطر همین از ازدواج سنتی بدم میاد

ازدواج سنتی الان دیگه اصلا این مدلی نیست اینا دارن مدل صد سال پیشو انجام میدن که پسر و دختر تازه بعد خوندن خطبه عقد همو میدیدن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵