2777
2789

امشب عروسی خواهر شوهرم بود ،دستبندی که براش پدرشوهرم خریده بود تو مجلس گم شد ،تو کیف مادر شوهرم بود اومدیم کادو بدیم هر چی گشتیم نبود ...هممون تو شوکیم ،تو رو خدا دعا کنید پیدا شه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
قیمتش چقد بودایشالا

نزدیک 30 تومن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گم نشد کش بردن

حیلی عجیبه کیف مدام پیشش بود ،فقط 5 دقیقه اومد با عروس رقصید ،اونم سپرد به خواهرش

چقدررر بد .. چه حس بدیه .. انشالله که پیدا میشه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

یاخدا کیفشو کجا گذاشته بود

پیش خودش بود ،فقط 5 دقیقه از کیفه دور شد،اونم سپرد ب خواهرش

چقدررر بد .. چه حس بدیه .. انشالله که پیدا میشه

بینهایت حس بدیه...

پدرشوهرم بنده خدا با پول وام خریده بود مثلا امشب دل دخترش رو شاد کنه

چه خاطره بدی شد واسشون آخی🥺

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

آخی 😢 چون تجربه دارم میگم پیدا نمیشه .شما جایی نگو بهت خدای نکرده مضنون میشن . ولی من به شخصه وقتی عروسی کردم گوشواره های نازنینمو درآوردم گذاشتم رو میز بعد از 4سال متوجه شدم کی اونا رو دزدید. دزدیده خودش اومد اعتراف کرد . اصلا گم نشده بودن ولی رسماً دزدیده شده بودن

بینهایت حس بدیه...پدرشوهرم بنده خدا با پول وام خریده بود مثلا امشب دل دخترش رو شاد کنه

یه نذری نیازی دعایی صلواتی کاری بکنن حتما پیدا میشه اگه نشه که خب حتما یه نفر برداشته

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️