2777
2789
عنوان

چند ماه دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید..ادما متفاوتن مثلا من اصلا ادم ازدواج سنتی نیستم

ولی ازدواجی که اول عاشق بشی بعد فکر ازدواج کنی هم سخته چون ممکنه فقط از سر علاقه باشه نه عقل

متوجهی که اصلا مسخرهبازی نیست و تا آخر عمر درگیر این تصمیمی؟

خب دیگه کاری از دستم بر نمیاد فقط در شرایطی که یه اتو ازش داشته باشم یا یه مشکل جدی داشته باشه میتونم بهم بزنم ولی مشکل اینه من اصلا فرصت شناختشو ندارم وقتی طرف یه پیام ب من نمیده چحوری بشناسمش

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

عزیزم سنتی اتفاقا خیلی خوبه به شرطی که مادر و پدر شما دو تا رو فقط بهم معرفی کنن و اجازه بده چندین م ...

عزیزم ببخشیدا😐 ولی شما تازگیا تاپیک زدی طلاق در بارداری..شوهرت تو بارداری کتک زده بعد امدی اینجا تبلیغ ازدواج سنتی میکنی

خب دیگه کاری از دستم بر نمیاد فقط در شرایطی که یه اتو ازش داشته باشم یا یه مشکل جدی داشته باشه میتون ...

چرا قبول کردی اصلاً؟ همینکه اینجوری آشنا شدید و نمیشناسی بهترین دلیل بای به هم زدنه.

نمیدونم خیلی ریسکیه ..تو خودت اوکی ای با کسی که دوسش نداری ازدواج کنی؟

کسی که من میخواستمش نشد دیگه علاقه ای به اشنا شدن با کسی ندارم فقط میتونم سنتی ازدواج کنم

چرا قبول کردی اصلاً؟ همینکه اینجوری آشنا شدید و نمیشناسی بهترین دلیل بای به هم زدنه.

مامانم میگه اونطور که باید جدی نبودی همون اول میگفتی نمیگیرمش

من نگفتم نمیگیرمش فقط بهونه اوردم هرچی گفتم اونا قبول کردن نمیتونستم بگم با طرف آشنا شم این تو فرهنگ ما نیست فوقش میتونستم از طریق گوشی باهاش حرف بزنم ولی خب همونم خودش بهم پیامی نداده

چون سنت کمه کنجکاوم..خودت صبر نمیکنی یا خانوادت؟

هر دو نمیدونم ولی هیچ حسی نداشتم من اینو اصلا جدی نگرفتم هنوزم حسی ندارم و جدی نگرفتم

دیگه نمیتونستم چند سال از عمرمو بذارم تا با کسی اشنا شم و خب دلمم نمیخواد دیگه

ازدواج میکنم چون به دلایلی مجبورم