2777
2789
عنوان

بچه 11ماهه ام ادرار نمیکنه

208 بازدید | 17 پست

مامان های عزیز توروخدا کمک کنید دیگه نمیدونم چیکارکنم، بچم 11ماهشه چند شب پیش اسهال شدید شد، از همون موقع دیگه جیش نکرد، دوبار دکتر بردم او ار اس دادن گفتن اگ بهتر نشد باید بستری کنی،سه روز جیش نکرد، دیگه بردم بستری کنم گفتن سرم. وصل میکنیم اگ جیش نکرد اونموقع بستری، وصل کردن سه ساعت بعد جیش کرد، باز اومدم خونه شبش هم تا صبح جیش داشت، بعد اون بازم دیگه ادرار نکرده😐 دیگه نیمدونم چیکار کنم، دیگه از او ار اس هم حالش بهم میخوره نمیخوره،

هرکاری بگین کردم دیگه خسته شدم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایعات لده

اب سیب

شیر خشک

چای نبات

فقط مایعات بده

کلیه های بچه داعون میشه

بجنب

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

آب بده بهش

اگه شیر خودت رو میخوره خودت خوراکی های ادرار آور بخور ببین چطور میشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

او ار اس یا مایعات دیگه رو با قطره چکون یا تو قاشق بریز ب زور بریز ته حلقش

هر ده دیقه مثلن دو سه قاشق بریز ته حلقش....

اب ولرم بریز رو فندوقش باعث میشه ادرارکنه....

شاید سوزش ادرار بخاطره داروهایی ک خورده یا عفونت ادراری داره میترسه ادرار کنه چون میسوزه....

شاید مجاری ادراری بچه تنگه....

نه تب نداره

اگه میتونی هندونه بده بخوره اب بدنش تامین میشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏