2777
2789
عنوان

برای سوختگی نوزاد کرم اردن روغن کبد ماهی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 81 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط کالاندولا

من نمیشستمش با دستمال مرطوب پاکش میکردم بیقرار میشد آخه عجب آدم خنگیم این بچه بهم میفهموند که درد داره دستمال میکشم منه خر متوجه نمیشدم الان که شستمش فهمیدم چقدر عذاب کشیده بچم پماد کالاندولا هم میزدم هیچ به هیچ الان بشورمش این پماد و بزنم بنظرت نتیجه داره پسرم نوزده روزشه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

راستش اینقدر کوچولو هست نمیدونم ولی فعلا کالاندولا بزن بهتر نشد بقیه رو بزن

بشورمش خشکش کنم کالاندولا رو بزنم بنظرت نتیجه داره یا زینک بخرم براش

پوشک اش رو عوض کن. یکی دوتا عوض کردی خوب نشد خارجی بگیر

شیر مادر بریز اونجاها ک سوخته خوب میشه

اگر نشد هر کرمی گرفتی هربار با شامپو بچه بشورش. هی روی هم رو هم بمونه عفونت میشه. اصلا اصلا دستمال مرطوب استفاده نکن

علت سوخنه شدن رو پبدا کن مهمتره

[QUOTE=403255666]من نمیشستمش با دستمال مرطوب پاکش میکردم بیقرار میشد آخه عجب آدم خنگیم این بچه بهم میفهموند که درد دا ...[/QUOT

روزی یک بار بشورش حداقل

من خودم دستمال مرطوب میکشیدم تا 4 ماه

ولی گاهی میشستم

احتمالا به مارک دستمال هم حساسیت داره

مولفیکس یه مدل داره بدون بو و الکل هست میتونی اونو بگیری

پماد ان ان با کلوتریمازول قاطی کن با هم بزن

زیاد نزنی کورتون داره نهایت دو سه بار، زخمش ک بسته شد هر چی بزنی اوکیه، دوست من ک میگفت من همه کرم های دنیا رو امتحان کردم اخر رسیدم ب روغن های خوراکی تو خونه! هر چی میشه چه زخم و کبودی چ عرق سوزی چه سوختن پای نی نی ، همه رو روعن میزنم ، هر چی داشتم، روعن مایع جامد، محلی.... سریع خوب میشه.

من برا پای بچه ام کرم آلفا میزنم از شرکت رژودرم، داروخونه ها دارن برا بچه ی من عالی جواب داده، اما اگ پوستش برداشته شده باشه، یکی دوبار کلوتریمازول میزنم برا اینکه عفونت نکنه و بعد الفا

شلوار نخی بپوشون بدون پوشک یا شورت یکی دو ساعت تو روز بزار هوا بخوره طفلک گناه داره مثلا سه بار تو ر ...

تخم مرغ میخورم

عزیزم سعی کن هر از گاهی باز بزاریش. پوشکشو سفت نبند. زود به زود بشورش با آب ولرم . یا حمامش کن.یا حتی ممکنه حساسیت به پوشک باشه.

خدایا چگونه عاشقت نباشم وقتی تو دیدی و پوشاندی،و مردم،،، ندیده "فریاد میزنند".🍃
عزیزم از مارک پوشک هم میشه حساسیت داره ..چون میگی پماد میزنم خوب نمیشه احتمالا از مارک پوشک

گاهی دیر به دیر پاکش کردم چون ذره ذره دستشویی میکنه بعد مای بی بی براش گرفتم قبلش مولفیکس داشت

من نمیشستمش با دستمال مرطوب پاکش میکردم بیقرار میشد آخه عجب آدم خنگیم این بچه بهم میفهموند که درد دا ...

آخی الهی بمیرم ببین همیشه پاک نکن گاهی بشور گاهی پاک کن اره الان بشورش خشک کن با دستمال پماد بزن انشالله خوب بشه بچه های ما که با همین کالاندولا خوب میشدن عالی بود اگه میتونی پوشک نکن فقط شلوار بپوشون تا خوب بشه

من نمیشستمش با دستمال مرطوب پاکش میکردم بیقرار میشد آخه عجب آدم خنگیم این بچه بهم میفهموند که درد دا ...

این دستمال مرطوب ها از همه چی بدترن

فکر کن خودت روزی چندین بار استفاده کنی ببین چه حسی داری🤦🏻♀️ طفلک اونقد پوستش نازکه حساس تره

هرگز استفاده نکن. مگر مهموتی ای جایی بودی اب تبود. اونم والا ی تکه پارچه نخی تمیز داشته باشی بهتز از دستمال مرطوبه

دو روز استفاده نکن خوب میشه