2777
2789
عنوان

برای سوختگی نوزاد کرم اردن روغن کبد ماهی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 81 پست
خب خوبهبا پماد ترکیبی کالاندولا و زینک و مراقبت سریع خوب میشه من بچه رو با پنبه و آب تمییز میکردم و ...

دستشویی تو حیاطع نمیشه ببرمش

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما روغن حیوانی هم داریم اون چطوره

یه تیکه رو پاش امتحان کن اونجایی ک قرمز شده

من دخترم دندونی بود(۱۰ماهه) یه روز بازش کردم تمام قسمت زیر پوشک قرمز بود و رو باسنش دوتیکه پوست کنده شده بود، در حد خونی شدن،وحشت کردم، داشتم سکته میکردم، سریع زنگ زدم دکتر گفت با اب بشور همین ترکیب ان ان و کلوتریمازول رو بزن فقط دو روز و روزی ۲ بار ، ک التهاب سریع بخوابه بعد ک خوب شد هر مدل کرم کودکی ک داری بزن ک پوستش عایق بشه برا جیش و پی پی های بعدیش! الحمدالله سریع خوب شد، بعدشم ک آلفا زدم. ولی هر کس تجربه ای داره و میگه فلان کرم خوبه، نمیخاد خیلی نگران باشی هر چی داری فعلا بزن ایشالا ک خوب میشه ، ببین دلیل سوختگی چیه اون مهمه، یکی یکی موارد رو حذف کن تا برسی ب علت اصلی

دستشویی تو حیاطع نمیشه ببرمش

بابا بچه ۲۰ روزه بگیر رو دستت تو روشویی دو مشت اب بریز رو باسنش ، حوله بگیر دورش نمیخاد ک حمامش کنی، روشویی نداری تو خونه، تو سینک، تو تشت، تو حموم....

بابا بچه ۲۰ روزه بگیر رو دستت تو روشویی دو مشت اب بریز رو باسنش ، حوله بگیر دورش نمیخاد ک حمامش کنی، ...

تو لگن آفتابه تو خونه دوسه بار شستمش

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

پماد ان ان با کلوتریمازول قاطی کن با هم بزن

کلوتریمازول ما بزرگا هم بزنیم پوستمونو میسوزونه ،پماد زینک و پماد ا،د بزن

بادسمال مرطوب بچه روپاک نکن مریض میشه،خیر سرت دوروز دیگ باید ختنش کنی اونموقع با این کارات عفونت میکنه