2777
2789
عنوان

برای سوختگی نوزاد کرم اردن روغن کبد ماهی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 81 پست
چندبار بزنم بهش این دوتا پماد رو پسرم نوزده روزشع

آخی خیلی کوچولوعه سناریو فرق کرد

الان راه نمیره

از بازش بزار هوا بخوره خوب میشه

به خاطر جیش آبشاری کهنه بنداز رو شوشولش

شورت اگه پاش میکنی بعد شلوار

پاش نکن

زیرپوش دکمه دار میپوشی تن ش نکن

فک کنم همون کالاندولا کافیه ش باشه

این پمادا واسش سنگینه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

هرچقدر که لازم باشه تا خوب بشه و نتیجه بده

یعنی واقعا اینارو بزنم خویش میکنه آخه فقط مقعدش نیست باسن و یکم هم اون بالایی یکم قرمز شده به اونم بزنم اشکال ندارع

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی خیلی کوچولوعه سناریو فرق کردالان راه نمیرهاز بازش بزار هوا بخوره خوب میشهبه خاطر جیش آبشاری کهنه ...

آخه میزنم فایده نداشته ممکنه سراین باشه که نمیشستمش بشورمش پماد بزنم بنظرت عوض میشه سوختگیاش لباس زیاد ندارع متاسفانه شوهرمم پیشم نیست شهرستانه منم پیش مادرمم

منم راستش میشستم ولی میتونی فقط برای پیپی بشگری

خوب هربار پی پی کرد بشورمش و پماد زینک با کالاندولا بزنم بنظرت خوب میشه

آخه میزنم فایده نداشته ممکنه سراین باشه که نمیشستمش بشورمش پماد بزنم بنظرت عوض میشه سوختگیاش لباس زی ...

اره مخصوصا پی پی میکنه بشورش

من حتی شامپو بچه میزدم

بعد پماد بزن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

خوب هربار پی پی کرد بشورمش و پماد زینک با کالاندولا بزنم بنظرت خوب میشه

اره وازلین هم قاطی کن

حتی روغن نباتی میگن عالیه

میدونی جون خیلی چرب هستن باعث میشه ادرار و مدفوع بچه به پوستش نرسه انگار یه لایه ایجاد میکنن

یعنی با دوبار زدن خوب میشه خوب پسر بچه ها جیش میکنن ابشاریع خونه رو کثیف میکنه لباسشم خیس

شلوار نخی بپوشون بدون پوشک یا شورت یکی دو ساعت تو روز بزار هوا بخوره طفلک گناه داره مثلا سه بار تو روز بزن هر ۷. ۸ ساعت اما فقط دو روز پشت سر هم بعد دیگه قطعش کن

چیز الرژی را نخوردی این چند روز البته اگه شیر خودتو میدی؟ چیزایی مثل پرتقال نارنگی بادمجان گوجه شیر تخم مرغ ادویه تند و گردو و ..... باعث ایجاد حساسیت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم