2777
2789
عنوان

دلم میخواد الان اردبیل باشم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
میو😀😀

😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ترک نیستم اما خیلی اردبیل و دوست دارم، طبیعتش بی نظیره ❤️

😍❤️قربونتون گلم انشالله قسمت میشه شمام میاید اردبیل

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

😍❤️قربونتون گلم انشالله قسمت میشه شمام میاید اردبیل

انشاله خدا کنه امسال هم برف بباره مثل دو سال پیش ما هم بتونیم بریم

من تابستون رفتم دوست دارم قسمتم بشه یک بار هم تو برف برم. 🥰🥰

انشاله خدا کنه امسال هم برف بباره مثل دو سال پیش ما هم بتونیم بریم من تابستون رفتم دوست دارم قسمتم ب ...

انشالله زمستونش ولی رگباریه😂ما اونجا رفتنی هزارتا لباس پشمی میپوشیم