2777
2789

هفت ماهه خونه خریدم جا بجا شدم از وقتی اومدم با همسایه بالا خوردم به مشکل ی بچه داره کلا مثل بولدوزر رو سقفمون بدو بدو میکنه تا دوازده یک شب از اینام هستن هر روز مهمون دارن وقتی مهمون دارن انگار پایین زلزلست هر بار ما ب این گفتیم شاخ شونه کشید گف بچست تو حساسی تو فلانی

منم سر صدا میکنن اونم صبحا یا عصرا نیم ساعت باند روشن میکنم اونم بخدا ک خسته شدم وگرنه نمیکردم

ی متن بلند نوشتم گزاشتم گروه جر بحثمون شد دوباره گف تو اسپیکر میذاری تو حساسی

منم سرچ کردم قوانین اپارتمان از رو ماده های قانونی فرستادم

نفهم براش سخته بچشو ساعت دوازده شب آروم کنه ما باید سردرد بشیم ک بچه اون بازی کنه

این سری میخوام زنگ بزنم ۱۱۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این که خوبه

همسایه بالایی ما انقدر صدای تلویزیونش بلنده که انگار تو خونه ما با صدای بلند روشنه یکبار بهش گفتم اصلا گوش نداد

چه میشه کرد دیگه منم ولش کردم

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

همسایه ماهم الان آروم گرفتن

بخدا حالم از اپارتمان داره بهم میخوره ، دلم خونه ویلایی میخواد

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

یکم حالا مراعات همو بکنید دیگه آپارتمان نشینی این چیزارم داره یه بچه هایی واقعا قابل کنترل نیستن

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بابابخدا بچهارو نمیشه ببندن آپارتمان نشینی همین انگارهمه تو یه خونن فقط تواتاقای جداگونه اونم بااین ساختوساز آپارتمان نشینی یعنی صبرو گذشت براهردو طرف ولی بعضی وقتا پیش میاد نباید گاردگرف

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکم حالا مراعات همو بکنید دیگه آپارتمان نشینی این چیزارم داره یه بچه هایی واقعا قابل کنترل نیستن

ببره دکتر من از اول تو اپارتمان بزرگ شدم این شکلی بچه ندیدم

ببره دکتر من از اول تو اپارتمان بزرگ شدم این شکلی بچه ندیدم

با شکایت بهتر نمیشن که بدتر میشن

بی خیالشون شو

هر چی واکنش نشون بدی اونا حساس تر میشن بدتر میکنت

مستاحرن؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷