2777
2789
عنوان

با همسایمون دعوا کردیم میخوام شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
ببره دکتر من از اول تو اپارتمان بزرگ شدم این شکلی بچه ندیدم

حالا ۱۱۰ هم زنگ بزنی آخه آدم همسایه همچین جالب نیست

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با شکایت بهتر نمیشن که بدتر میشن بی خیالشون شو هر چی واکنش نشون بدی اونا حساس تر میشن بدتر میکنتمستا ...

نه صاحب ملکن

ب همسایه ها گفته فروختم یا میخوام بفروشم نمیدونم اگ این نره خودم باید برم

راه دیگه ای هست انجام بدم ؟هر چی فکر کنی کردم

ما همسایه ی بد داشتیم واقعا فاجعس ولی خب فقط تحملش کردیم،حالا شما بچس ما مرتیکه ی گنده بود حرفم حالیش نبود،دیگه خداروشکر رفتن از اینجا

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نه صاحب ملکنب همسایه ها گفته فروختم یا میخوام بفروشم نمیدونم اگ این نره خودم باید برم

یه چند مدت کلا بی خیالشون شو

اونا هم کمتر میکنن ازار و اذیت رو

تجربه دارم که میگم

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

ما همسایه ی بد داشتیم واقعا فاجعس ولی خب فقط تحملش کردیم،حالا شما بچس ما مرتیکه ی گنده بود حرفم حالی ...

با بچه ک مشکل ندارم پدر مادرش عوضین

باور میکنی من بچه این شکلی ندیدم انگار مریضه میخواستم اتفاقا بگم گفتم فردا میره پیش دستی میکنه میگه تهمت افترا زده شکایت میکنه اگ معذرت خواهی میکردن بازم دردم کم میشد بچه پایینی مریضه مامانش گفت البته خیلی گریه میکنه با اون مشکلی ندارم چون فهم شعور داره

یه چند مدت کلا بی خیالشون شو اونا هم کمتر میکنن ازار و اذیت رو تجربه دارم که میگم

اتفاقا مادرشوهرم گف پنبه بکن تو گوشت

ولی بخدا خونمون میلرزه از صدا تپش قلب میگیرم

اتفاقا مادرشوهرم گف پنبه بکن تو گوشت ولی بخدا خونمون میلرزه از صدا تپش قلب میگیرم

ما صدای تلویزیون نمیزاره شب بخوابیم بعضی موقع ها گوشامو میگیرم میخوابم

ولی تذکر فقط لج میاره درست نمیشن

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

ما صدای تلویزیون نمیزاره شب بخوابیم بعضی موقع ها گوشامو میگیرم میخوابم ولی تذکر فقط لج میاره درست نم ...

ای کاش صدای تلوزیون بود اونو تحمل میکردم

بچه خودش شلوغه بچه های مهموناش هم هستن بخدا هفت ماه پیش کناف کردم سقفمونو همش ترک خورده از لرزش بالا