2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا من خیلی بهش فکر کردم به نظر امکانش زیاده

روز به روز آپشنای زیبایی اضافه تر میشه طوری که آدما تقریبا خودشون میتونن ظاهر خودشونو طبق سلیقه خودشون بسازن همینطور که تا سالها پیش تصور نمیشد خیلی از تغییرات رو بشه در ظاهر به وجود آورد قطعا چیزهایی که الآن در دسترس نیست هم عملی میشه

حالا همین الآنم بعضیا میگن لیزر بعضیا میگن با خوردن یه سری قرص ولی فکر نمیکنم تاثیرگذار باشن یا حداقلش اینکه موقتی هستن و از همه مهم تر اونقدری رواج پیدا نکردن اما در آینده این اتفاق میفته

وقتی حتی دارن رو دستکاری ژن ها کار میکنن اینکار نباید زیاد سخت باشه

امیدوارم روزی بیاد که هیچکس بخاطر ظاهری که خودش انتخاب نکرده ناراحت نباشه✨️

اتفاقا من خیلی بهش فکر کردم به نظر امکانش زیادهروز به روز آپشنای زیبایی اضافه تر میشه طوری که آدما ت ...

چقدر حرفات قشنگ بود امیدوارم

امیدوارم خدا کمکمون کنه هم راهی بیاد برا افزایش قد

هم رنگ پوست

بنطرت برا قد میاد؟

گلوتاتیون خوراکی و کلی داروی دیگه هست تازه راه هایی مثل شیدینگ هم هست ولی خیلی ازشون اطلاع ندارم

خدایی تاثیر داازه؟؟؟

ینی سفید میکنه ؟؟وای عالیهعع ولی فکر کنم خیلی گرون باشه

مرسی فداتشم تحقیق میکنم

گلوتاتیون خوراکی و کلی داروی دیگه هست تازه راه هایی مثل شیدینگ هم هست ولی خیلی ازشون اطلاع ندارم

درباره گلوتاتیون شنیده بودم، فکر میکنم موقتیه درسته؟

درواقع هیچکدوم از راههایی که میگن فکر نمیکنم الآن اونقدری موثر بوده باشه وگرنه تبلیغات زیادی میشد و گسترش بیشتری پیدا میکرد...