2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طرفدار گلزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز خوبه داخلی پسنده اگه از خواننده و بازیگرای خارجی خوشش میومد که کارتون خیلی سخت بود😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

از تصور اینکه مادرشوهرم عاشق گلزار باشه نفسم از خنده میگیرع

هر وقت خواستی اذیتش کنی فیلم عروسی گلزار رو براش بزار😂😂

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

مادرشوهرت و اون بهرام افشاری و مهدی احمدوند و دکتر کامبیز رو میفرستیم تهران تک تک برن دم خونه اینا خ ...

وای دکتر کامبیز🤣 میگفت فقط تا فرداشب بهت وقت میدم به مامانم زنگ بزنی خاستگاری کنی🤣🤣🤣🤣

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

مادرشوهرت و اون بهرام افشاری و مهدی احمدوند و دکتر کامبیز رو میفرستیم تهران تک تک برن دم خونه اینا خ ...

من پدر شوهر دارم از قضا به شدت پر نفوذ و پولداره

ولی با مادر شوهرم سنتی ازدواج کردن بدون شناخت قبلی