2777
2789
عنوان

مادر شوهرم طرفدار گلزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی قراره از مد بیفته گلزار ۶۰ سالش شد دیگه🤣🤣

خب دیگه الان به مادرشوهر اسی از لحاظ سن میخوره😅😅

الان دیگه کراشه ۵۰ . ۶۰ ساله ها هس

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اما اینهمه گارد گرفتن و هیت دادن طبیعی نیست به خاطر یه عکس

میخواست کمتر سبک بازی در بیاره ب ما چه

پوست خودشو میکنه عین اجر

عقد اریایی رو مد میکنه

اجراهای وحشتناک عین ماست داره

کیف ها

ی حالت شما خرین من خوبم

خودشم که بازه پیچش و همش دنبال توجه

نتیجش اینکه ملت میگن گور بابات

حالا جدای کار مادرشوهرت چرا مردم انقدر به گلزار هیت میدن ؟طرف تونسته اینهمه پیشرفت کنه دهه ۸۰ واقعا ...

ه شخصه طرفدار هيچ بازيگري چندان نيستم چون اهل فيلم نيستم ولي گلزار را ميخواستن خرابش كنن وبه لطف فضاي مجازي موفق شدن يه مدت سوپر استار سينما بود بنده خدا

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
منم پیمان معادی رو برمیدارم دو نفر دیگه شهاب حسینی و بهرام رادان رو بردارن شیفتی تاپیک بزنیم🤣

من میرم تو کار خمسه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ه شخصه طرفدار هيچ بازيگري چندان نيستم چون اهل فيلم نيستم ولي گلزار را ميخواستن خرابش كنن وبه لطف فضا ...

منم طرفدارش نیستم اما دلیلی هم نمیبینم مسخرش کنم

حتی بازیگرا و سلبریتی های دیگه هم برای بالا کشیدن خودشون میخوان گلزار و بکوبن