2777
2789
عنوان

واقعا این دختره از نظرتون زشته بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه منظورت اون که تو پربازدید بود بله

عکس اومد

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اگه منظورت اون که تو پربازدید بود بله

واقعا😐یعنی خودتون چقدر خوشگلید

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

این که خیلی خوشگله😐😐😐😐😐😐

همینو میگم

اصن برام خیلی عجیبه این نظرات

همه میخوان یه ایرادی بزارن رو این دختره ولی جدی قشنگه که😐

خیلی غیرطبیعی و مصنوعیه. من دوس ندارمجایی مونده که عمل نکرده باشه؟! کلا دمده شده و مصنوعی

من ادم دیدم طبیعی همینجوریه گونه های پر و بینی سربالا داره هر کی خوشگله صد درصد همه جاشو عمل نکرده که

دیدمش پر از تزریق و عمل و فیلتره قیافه خودم صد هیچ اینو میزنه

والا نمیدونم

اما کاریم کرده باشه در هر صورت قشنگه بنظر من

همینو میگم اصن برام خیلی عجیبه این نظرات همه میخوان یه ایرادی بزارن رو این دختره ولی جدی قشنگه که😐

خدایی به این میگی قشنگ؟!

فقط چشم ابروش قشنگه. دماغشو داغون کرده. اونقد ژل و فیلر زده گونه هاش داره میترکه. چونش و گونش تناسب نداره. در کل خیلی غیرطبیعی و مصنوعیه. جذابیت نداره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را