2777
2789
عنوان

واقعا این دختره از نظرتون زشته بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 57 پست
خیلی خوشگله، اگر دماغش عمله فقط بنظرم عمدا یه مدله خاص درستش کرده که احتمالا سلیقشه دیگه🤷🏻♀️ولی خو ...

والا بنظر منم خوشگله توقع مردم یا از زیبایی خیلییی بالا رفته

منم و دوستام هممون بینیمو نو عمل کردیم والا این شکلی نشدیم😂

حالا اگ زشت بود میگفتن خوشگله

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز جان نی نی سایته شما باید یاد بگیری همه زشتن/جورجیا فالگیر خوبی داره/زن ستیزی سنته و باید انجام ...

یکم حس میکنم از حسادته نیست؟چون خیلی زیر این پسته پسرا تعریف کرده بودن ازش

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خیلی خوشگله، اگر دماغش عمله فقط بنظرم عمدا یه مدله خاص درستش کرده که احتمالا سلیقشه دیگه🤷🏻♀️ولی خو ...

وا چرا نی نی سایت داره اموجی های خانم رو عوض میکن!؟

فکر میکردم فقط برای من اینجوریه هرچی هم نی نی یار تگمیکنم نمیاد

@niniyar

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

والا بنظر منم خوشگله توقع مردم یا از زیبایی خیلییی بالا رفته منم و دوستام هممون بینیمو نو عمل کردیم ...

نمیدونم چی بگم...

ولی مشخصه دختر ملوسیه، گونه هاشم خیلی خوب شده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

وا چرا نی نی سایت داره اموجی های خانم رو عوض میکن!؟فکر میکردم فقط برای من اینجوریه هرچی هم نی نی یار ...

کفتم چرا همه جدیدا از این چیزا میزارن

یکم حس میکنم از حسادته نیست؟چون خیلی زیر این پسته پسرا تعریف کرده بودن ازش

بعد کلا دلشون میخواد ساز مخالف باشن افراد عادی رو میگن خیلی زیباست و افراد زیبا رو میکوبن و اکثرش از بی اعتماد به نفسی میاد

وا چرا نی نی سایت داره اموجی های خانم رو عوض میکن!؟فکر میکردم فقط برای من اینجوریه هرچی هم نی نی یار ...

نه برای منم اینطوریه ، دوبار هم ویرایش زدم ولی اینطور میشه...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کفتم چرا همه جدیدا از این چیزا میزارن

یعنی حتی ایموجی زن هم دارن سانسور میکنن؟! اصلا عادی نیست اگه میتونید روی من ریپلای بزنید نی نی یار تگ کنید تا بگن چرا ایجوری شده

۳۵۰ عمل انجام داده اگ اسب آبیم بود زیباترین میشد معلومه. زشت نی

والا من خیلی موافق عمل زیبایی نیستم ولی خب پولش و داده دردش کشیده خوشگلم شده خودش زشت نکرده دیگ

قشنگه در هر صورت