2777
2789
چرا آرامش نداشتی؟؟ مشکلش چی بود؟؟

چون پول همه ی ماجرا نیست :))))

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید گفت که شماها کلا ازدواج رو بلد نیستید مگه میشه همه دخترای خانواده بدبخت بشن؟

خوب معلوم که راهتون اشتباهه

بابای جاری من تلیاردره

خود جاریم گفت من بابام یه پفک برای رها بخره،پولش آزمون میگیره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خب مشکل چی بود؟ بددلی بود خیانت میکرد یا خوشی زده بود زیر دل شما؟؟

هیچکدوم

لر بود

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خاستکارها بدرد نخور بودن با همسرم تو تور ترکیه آشنا شدم میدونی مشکل پدربزرگت این بوده که میترسیده دخ ...

خوشبحالت خانواده با فرهنگی داشتی که برای ازدواجت عجله نکردن

پدر بزرگ و عمو هام و بابام پول دارن اما فرهنگ ندارن

از ترس حرف و فشار مردم دخترو زود شوهر میدن

الان من ۲۵ سالمه خواستگارام بدرد نخور لنگه شوهر عمه هام و دامادی عموهامن

به زور خونه بابام موندم

هر روز دعوا داریم که چرا شوهر نمی کنی وقتش داره میگذره

هر کاری میخوای کنی درس خوندن عمل زیبایی مسافرت بیشتر شوهر کن اما ما پولشو میدیم فقط مجرد نمون

باید گفت که شماها کلا ازدواج رو بلد نیستید مگه میشه همه دخترای خانواده بدبخت بشن؟خوب معلوم که راهتون ...

همین دیگه

منم نمیدونم کجای راهو داریم اشتباه میریم که حتی یه دختر از خانواده پدریم خوشبخت نشدن

آخرین طلاق مون دختر عموم بود که خودش دندان پزشکه و عمومم وضعش خوبه

پسره خیانت کرد

ما انقدر دخترامون بدبخت میشن که دو راه بیشتر نداریم

یا بمونه بترشه( بقول مردم حرف من نیست)

یا دامادی بیاد که باج بگیره

ما پول پفک که هیچی

تمام خرج زندگیو هم میدیم که این دامادای به درد نخورمون صدا شون در نیاد

نمیتونی مهاجرت کنی؟؟

من لیسانس حقوق از دانشگاه آزاد دارم

نمیشه با این رشته مهاجرت کرد

بابام با مهاجرت مشکلی نداره به شرطی که تحصیلی باشه نه کاری و...

مثلا یکی از دختر عمو هام دندان پزشک بود و بعد طلاقش مهاجرت کرد

من لیسانس حقوق از دانشگاه آزاد دارمنمیشه با این رشته مهاجرت کردبابام با مهاجرت مشکلی نداره به شرطی ک ...

خب رشته ی خوبی خوندی آفرین بهت . به نظر من بشین برای قضاوت یا سر دفتری بخون تومحیط کاری موقعیت های بهتری پیش میاد با پدرت صحبت کن بهش بگو میخوای ازدواج خوبی کنی نه اینکه فقط ازدواج کنی قدر داشته هات و بدون و استفاده کن

همین دیگهمنم نمیدونم کجای راهو داریم اشتباه میریم که حتی یه دختر از خانواده پدریم خوشبخت نشدنآخرین ط ...

پدرشهر من یه جمله خیلی معروف داره

وقتی داماد یه خانواده پررو بازی درمیاره میگه

به خاطر اینکه رون مرغ گذاشتن جلوش!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱