2777
2789
باید ایراد رو تواخلاق دخترهاتون جستجوکنی احتمالا خیلی به داماد بهامیدید که اونافک کردن چه پخی هستن. ...

اره همینه

ولی قبل ازدواج مثل دخترای دیگه معمولین

بعد ازدواج بخاطر اینکه پسره طلاقشون نده باج میدن

یکی از عمو هام خونه بنام دامادش زد

چون پسره دخترشو دو سال ول کرده بود

آخرشم ۵ سال با هم زندگی کردن و بعد بالا کشیدن خونه طلاقش داد

پس چراتوامضات گفتی ازشوهرشانس نیاوردی؟

چون جدا شدم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس پول خواستگارمهم نیست تربیتش مهم تره

من همیشه هم گفتم

بی ارزش ترین ملاک توی ازدواج پوله

پول اقلا ملاک نیست واقعا

پول کی خوشبختی اورد که این بار دومش باشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من همیشه هم گفتمبی ارزش ترین ملاک توی ازدواج پوله پول اقلا ملاک نیست واقعاپول کی خوشبختی اورد که این ...

درسته پول خوشبختی نمیاره ولی ۹۹درصدبدبختیاباپول حل میشه توازدواج بایدبه همه چیزتوجه کردهم پول هم شخصیت هم خانواده انشاالله ایندفعه خوشبختی روبغل کنی وبایه آدم حسابی ازدواج کنی

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

اره برعکسه البته تو مورد شما خداروشکر که خوشبختی

حس میکنم پدر آدم پولدار نباشه

آدمای که بی عرضه و دنبال پولن نمیان خواستگاریشون

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

اره همینهولی قبل ازدواج مثل دخترای دیگه معمولینبعد ازدواج بخاطر اینکه پسره طلاقشون نده باج میدنیکی ا ...

عمه های منم همینجورن شوهراشون بدردنخور.. اینایی با هزارتا ادا ازدواج میکنن خودشون سر میگیرن شوهره رو آدم حساب نمیکنن عزیزترن. اینایی ک کوتاه میان خاکی تر ن تو رفتارشون بدبخت بیچاره ترمیشن دقیقا مث عروسهای ادایی وعروس های خودمونی ک خودمونی کلفت میشن وادایی هاهم مث ملکه هاهستم وخانواده شوهر

چراانقد دیر. خودت نخواستی یاموردخوب نبود

خاستکارها بدرد نخور بودن با همسرم تو تور ترکیه آشنا شدم میدونی مشکل پدربزرگت این بوده که میترسیده دختراش مجرد بمونن واسه همون زرتی شوهر میدادتشون من منتظر موقعیت خوب بودم حتی حاضر بودم ازدواج نکنم اگر باب میلم نباشه

من همیشه هم گفتمبی ارزش ترین ملاک توی ازدواج پوله پول اقلا ملاک نیست واقعاپول کی خوشبختی اورد که این ...

ببخشید چرت نگید اتفاقا پول مهمه خیلی هم مهمه اگر هر غصه ای باشه با پول حل میشه خواهش میکنم اگر مجردی اینو ملاک قرار بده تا بدبخت نشی

ببخشید چرت نگید اتفاقا پول مهمه خیلی هم مهمه اگر هر غصه ای باشه با پول حل میشه خواهش میکنم اگر مجرد ...

عزیزم از من که جدا شدم بشنو

پول خوشبختی نمیاره

ببین برای من چیزایی خریدن مراسکی گرفتن پولایی خرج کردن که شاید فقط یک درصد دخترای ایرانی همچین چیزی توی زندگیشون داشتن خرجایی برای من شد که آرزوی همه ست ولی به اون گدای سرکوچه حسودیم میشد چون آرامش داشت چیزی که من نداشتم