2777
2789
عنوان

چقد دلم میخواست الان ازدواج کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 11828 بازدید | 164 پست
آره میدونم ولی واقعیت اش بخوام بگم نمیشه من در روز سه یا چهار بار یا بیشتر نمیشه من آدمی بودم اهل نم ...

من کامل تاپیکت رو نخوندم ولی چرا سرتو گرم نمیکنی، سرگرمی، مشغله کاری و فکری، کار کردن، درس خوندن، خودتو خسته کن میری تو رختخواب دیگه چشمات از بیخوابی بره.

عکس و فیلمهای صحنه دار هم نگاه نکن، سردیجات بخور

راههای زیادی هست

ولی اکثرا دخترا برعکسن قشنگ تمرکز میکنن رو رابطه جن سی صحبت در بین دوستاشون، دیدن فیلم و عکس، سرچ مطالب جنسی، فکر کردن مرتب به این موضوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کامل تاپیکت رو نخوندم ولی چرا سرتو گرم نمیکنی، سرگرمی، مشغله کاری و فکری، کار کردن، درس خوندن، خو ...

نمیشه من از بچگی باور کن این حس داشتم سری قبل هم تو تاپیک گفتم کسی باورش نشد تو بچگی فقط نمیدونم اسم این حس چیه چطوری رفعش کنم ، ولی الان میدونم شرایطم اینه بنظرم بیشترین آسیب از طرف خونوادم بود کسی توجهی بهم نداشت منم ..

نه خونه شوهر خوبه نه خونه پدر من تجربه هر جفتشو دارم که درهر دوحالت برای من عذاب بود

ازخدا فقط وفقط یه چیز میخوام یه خونه زندگی آروم وامن یه پول کافی که بزارم تو بانک و از سودش راحت زندگی کنم تنهایی ..مجبور نباشم بقیه عمرمم همش برم سرکار

من 20 سالمه زیر 18 مثل تو بودم الان دیگه هیچ حسی برام نمونده😂🥀

خوشبحالت بخدا آرزومه این حس تو متاهلی به درد میخوره نه الان بخصوص که خانواده مذهبی خودمم نمازم قضا نبود 🤦 🤦

نه خونه شوهر خوبه نه خونه پدر من تجربه هر جفتشو دارم که درهر دوحالت برای من عذاب بودازخدا فقط وفقط ی ...

بنظرت او این جامعه میشه؟منم انقد فکر کردم تا به نتیجه رسیدم تنها چیز دست یافتنی اینه

بیا بغلم😭😭خدایی چرا انقد بدشانسیم یه شوهر نیس

با این رویای قشنگی که از ازدواج ساختین، بعد از ازدواج و روبرو شدن با واقعیت زندگی مشترک افسردگی ماژور میگیرین.همسر من که کوچکترین نقشی در خوشحالی من نداره، مال بقیه رو نمیدونم