2777
2789

دیشب مهمونی بودیم بعد اخر شب به دوستام گفتم یه برنامه های خرید و فروش انلاین طلا اومده که کد دعوتتو کسی بزنه هم به اون هم به خودت هدیه میده من الان خانواده و چند تا از فامیل رو دعوت کردم شش میلیون شده میخواین شما هم کد منو بزنید بعد با کد شما خانواده و دوستاتون وارد شن و بازم غنیمته دوتاشون گفتم اره بیا بزن یکیشون رفت تو فکر برگشت خیلی جدی گفت نه برای چی کد تو رو بزنم که به تو هم هدیه بدن میرم کد مامانمو بزنم گفتم مگه مامانت برنامه رو داره گفت نه گفتم خوب پس یکیتون باید وارد بشین که هدیه به دو طرف تعلق بگیره بدون کد دعوت نمیشه که...

باز گفت پس من کد دعوت فلانی رو میزنم امشب هم اومدیم خونش منم گفتم با خودته داشتم برای اون یکی نصب میکردم یهو برگشت گفت نههههههه وارد نکن چرا باید الکی الکی 120تومن بره تو جیبش اینجا بود دیگه حرصم دراومد گفتم تو برای خودت مختاری هرکار کنی ولی نظر بقیه رو که نباید عوض کنی همون دوستمم گفت نه وقتی اون برنامه رو معرفی کرده و توضیح داده پس حق اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من گند زدم تو دوستی که چشم نداشت ببینه 120هزار به خاطر اون بره تو حساب من بعد که گفتم شش میلیون چشماش چهارتا شد گفت من برای شش میلیون باید ده ساعت سرپا با کله مشتری ور برم

گفتم درامد دائمی که نیست من خانواده و فامیل و چند تا دوست رو وارد کردم تماممممم دیگه کیو دارم

چرا خودتو انقد کوچیک میکنیکه بخاطر میلی گلد به این و اون رو میزنیواقعا چجوری روت شد

دوستای صمیمیم بودن این و اون نبودن بیست ساله دوستیم من دوست دیگه ای ندارم غیر اینا من فقط مامان بابامو و دوتا داداش هام و سه تا خالمو دعوت کردم دوست هم که فقط همین به کسی رو ننداختم چطور اون دوتا راحت قبول کردن این با ذات خرابش اینجوری گفت

تو این بیست سال خسیسی های زیادی ازش دیده بودم یا قیافه گرفتن و پز دادن اینجور که محرز به شش میلیون حسودی کنه و حرصش بگیره ندیده بودم مگه اون هرچقد درمیاره از ارایشگری اونم تو بالاشهر من حرصم گرفته بود که اون اینجوری کرد

دوستای صمیمیم بودن این و اون نبودن بیست ساله دوستیم من دوست دیگه ای ندارم غیر اینا من فقط مامان بابا ...

۶ تومن الان دیگه پولی نیست.

ولی توام یادبگیر هرچیزی رو هرجایی نگی

چه دلیلی داره بگی ۶ تومن کار کردم

اصلا هم به اینجور آدما واسه صدتومن

دویست تومن رو ننداز .... حتی اگه عزیزترینت

باشه.... بعضیا دلشو ندارن .

💕💕

اووو اینقدر بحث برا ۱۲۰ تومنبعدا آره آدما خیلی بخیل شدن

اره بخدا حالا اون همیشه تو بالاشهر تو سالن کار میکنه پول پارو میکنه زمین و ماشین خریدن با پول شوهرش دوتایی و به نام خودش زد من همیشه خوشحال بودم براش که اره فلانی خداروشکر مستاجره ولی بازم پشتوانه داره. یا تو دلم میگفتم افرین بهش چه خوب زندگیشونو جمع کردن با کارکردن چون قبلش وضعشون بد بود ولی اون 120هزار و دلش نیومد بره تو حساب من

عه شما هم نخوابیدی؟ منم امشب بی خوابی زده به سرم

آخی عزیزم❤️❤️❤️

حالا من ساعت ۱ بشدت خوابم میومد.

دیگه بچمو توالت بردم خوابم پرید کلا

خوراکی آوردم نشستم پای نی نی سایت

این گوشی لعنتی رو بندازم یه گوشه

سریع بیهوش میشم😄😄😄😄

💕💕

۶ تومن الان دیگه پولی نیست.ولی توام یادبگیر هرچیزی رو هرجایی نگیچه دلیلی داره بگی ۶ تومن کار کردماصل ...

واسه ما قشر ضعیف شش تومن هم پوله باارزشیه. خواستم بگم بدونن کلاهبر داری نیست برنامه. ولی درس عبرت شد برام واقعا. در بدی این ادم بگم که داداشش اینا دارو ندارشون که میشد یک میلیارد رو دادن یه یکی برای کار راه انداختن که سود بهشون بده ولی طرف کلاهبر دار بود الان زندانه ولی پول نداره پس بده شاکی زیاد داره بعد اینو شوهرش رسما خوشحال بودن

واسه ما قشر ضعیف شش تومن هم پوله باارزشیه. خواستم بگم بدونن کلاهبر داری نیست برنامه. ولی درس عبرت شد ...

سر دوست همسرم ۱۷ میلیارد کلاه گذاشتن

اونم دوست چندین ساله اش پولشو خورده

الان همه خوشحالن زمین خورده و فقیر شده

و املاکشو از دست داده

درسته موافقم دوره زمونه بدی شده حتی خواهر چشم دیدن برادرشو نداره ...🤌

همیشه از آدمای بخیل دوری کن چون چشم تنگشون و حسادتشون دمار از روزگارت درمیاره.

💕💕

کات کن باهاش دلیلشم خیلی واضح بهش بگو

اره خیلی ها درک نمیکنن میگن چرا به خاطر 120تومن رو انداختی ولی به قران مشکل 120تومن نیست دوست بیست ساله ایم خیر سرمون مشکل اینه که اینقد بخیل بود قشنگ با حرص برگشت گفت چرا میلی به دعوت شونده باید 5میلی بده به دعوت کننده 10میلی گفتم قانونشو من تعیین نکردم

باز برگشت گفت من باید ده ساعت سرپا باشم برای شش میلیون گفتم مگه تا اخر عمرم ماهیی شش میلیون میاد تو کارتم کلا چهارنفر خانوادم بود چهارتا فامیل شما هم سه تا دوست تموم شد رفت

حالا اون با ارایشگری ماهی شصت میلیون درمیاره من خوشحال بودم اون شش میلیون رو محرز حرصش گرفت