بغل شوهرم بودم تا هر وقت صبح دلم میخواست میخوابیدم ولی خونه پدرمم امشب یه شب 🔞گوهی داشتم باید 8 صبح عین پادگان بیدار بشم از بوق کرنا تا بوق سگ کار خونه کنم
بنظرت او این جامعه میشه؟منم انقد فکر کردم تا به نتیجه رسیدم تنها چیز دست یافتنی اینه
نمیدونم هنوز وارد مرحله تجربه کردنش نشدم،هرچیزی رو باید تجربه کرد بعد فهمید..اما چیزی که الان میدونم و بهش رسیدم اینه که من با این شوهر دق مرگ میشم خیلی شخصیت ازار دهنده ای داره..خیانت میکنه من ازش زگیل تناسلی گرفتم به سختی درمان کردم .فکر کن با شوهر خودت جرات نداشته باشی رابطه جنسی برقرار کنی..آدم تا وقتی مجرد هست خیلی روئیایی فکرمیکنه اما وقتی میری زیر یه سقف این مردای مزخرفو به سختی میشه تحمل کرد اونوقته که تازه میفهمی حتی برای رابطه جنسی هم به دردت نمیخورن .خیلی چیزا هست که نمیتونم بگم فقط این نیس مشکلات زیادی باهاش دارم..خلاصه که منم فقط یه آرزو دارم به خونه نقلی قشنگ وآروم وامن و یه مقدار پول کافی که محتاج کسی نباشم و بتونم راحت بقیه عمرمو سر کنم
واااااای خدا نکشتت ولی زندگیت پایدار ❤️ به جای من فردا تا 10 بخواب من که تو پادگانم😂😂
فدات گلم انشالله مسیرتو پیدا میکنی و یه روز طعم ارامش رو میچشی من ۱۶ ازدواج کردم کلی سختی کشیدیم دوتامون ولی الان خداروشکر حداقل ب ارامش رسیدم با اینکه دوتام بچه دارم ولی قشنگ تا ۱۰ میتونم بخوابم و لذت ببرم😅😅😘🧿♥️
فکر کنم خیلی سنت کمه که حس میکنی ازدواج یعنی تا لنگ ظهر خوابیدن و غذا درست کردن! ازدواج مسئولیت داره عزیزم گاها برای کارای بیمه / قطعی اب و برق و خرابی لوازم و ... از ۸صبح باید بری تو خیابون.. ازدواج زنگ تفریح نداره که یک ساعت مال خودت باشی
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ول کن بابا چی میگی اون اون تاپیک رو بخون که خانمه گفته شوهرم بو نجاست میده دیگه نمیگی شوهر خوبه پادشاهی کن ای کاش من موقعیت تو رو داشتم ناشکری نکن خواهشا
نمیشه من از بچگی باور کن این حس داشتم سری قبل هم تو تاپیک گفتم کسی باورش نشد تو بچگی فقط نمیدونم اسم ...
بخدا قسممیخورم همش تلقینه یاد خدا بیشتر باش اونوقت ببین چقد اوضاع عوض میشه فکر الکی همنکن بخدا قسم ازدواج اول مصیبته اونم تو این شرایط لذت ببر از مجردیت