2777
2789
عنوان

چقد دلم میخواست الان ازدواج کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12857 بازدید | 164 پست
همیشه ام اونجوری که فک میکنی نیس عزیزمالان مثلا من خونه شوهرممن رو تخت اون تو پذیرایی خوابیدهچند روز ...

خیلی دلایل زیاده برا ازدواج خداییش حس میکنم سنم موقعیتم به ازدواج خیلی جوره بخصوص هم سن من تو شهرمون چن تا بچه دارن این بیشتر اذیتم میکنه بخصوص آشناها متاهل را بیشتر تحویل میگیرن مجردا تک افتادن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا درکت میکنم من چهل سالمه مجردم اوناییکه بد ازدواجو میگن میتونستین تااین سن خونه پدرمادراتون باشین ؟ ترس از تنهایی تو دوره پیری دیوانه کنندس.شماهام حق دارین ولی لطفا با کسی که از تنهایی میناله همدردی کنین. انقدر خستم ازین وضعیت.دختری که سنش بالاس از چشم پدرمادر که هیچی از چشم خدام میفته.مث یه باتلاقه لعنتی راه نجاتی هم نیس😔😔 کاش وضع مالیم خوب بود میتونستم مستقل زندگی کنم اونم میدونم اجازه نمیدن بس که عادت دارن به کوزت کردن دختر تو خونه .

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹