2777
2789
عنوان

رابطع سمی

120 بازدید | 16 پست

بچها من تقریبا ی سال بایکی بودم اولین رابطم واقن حالا وابسته شدم. دختر سردی بودم ب کسی دل نمیدادم اما انگار طلسممم کردن طرف اجتنبابی بداخلاق بدهن عصبی ب هربهانه ای هر یک ماه میرفت از بودنم خاطر جم بود من ساده وابسته برمیگشت قبولش میکردم ۴بار رفت اومد تااخرین بار خودم انقد فشار روم بود کات کردم تورابطه هم حس خوب نمیداد اما من انقد صدمو گزاشتم دلم برا خودم میسوزه چجوری میدید محبتامو و این کارارو مبکرد خلاصه خیلی عشقمو نشونش دادم وهمجوره جلو چششو نگرف تااینکه اخرین بار ک رفتم و زود رفت با یک دختره مطبقه ۵سال از خودش بزرگ تر بنظرتون این ادم بازم برمیگرده ؟دلم میخاد یکبار دیگ برگردم عقب فقط محکم باشم جلوش من برینم بهش؟؟؟

همش فکر میکنم مگ من چیکا کردم ک انقد سردی میکرد بعد الان درتلاشه مخه ی مطلقه ک ی بچه هم داره بزنه ک من بسوزم حالم ازدست خودم بده ک چرا باخودم اینجوری کردم همش میگم حتما بااون رفتار خوب داره

ی پسرع ۲۰ساله داره مخ ی دختره ۲۵ساله مطلقه ک بچهم داره میزنه بعد منی ک براش واقن واقن هیچی کم نزاشتم منه دختر پول توجیبی هامو برا تولدش جم کردم از همچی زدم

اما رفتارش مودی بود منم خودم کات کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که ذات و صفاتش را دیدی و متوجه شدی دیگه اصلا بهش فکر نکن

میدونم پوچ و توخالیه

هول که منو ب مطلقه ترجیح داد

اما من ی سرسوزن بدی نکردم بااینکه دخترم تورابطه چیزایی ک باید اون انجام میدادو من انجام میدادم🙂فقط مبگم این همه عشق چرا هیچ وقت یک زره جلوچشاشو نگرفت

چند وقت این رابطه رو ادامه دادی طرفت سادیسمی بود با روح و روانت بازی میکرد چرا الان پیگیرشی

یک سال با کلی کات و برگشت

من میترسبدم همیشه مثن اگ بره همش جلوشو میگرفتم تااخر خودم رفتم اما حس بی ارزشی دارم ک اونو انقد بالا بردم انقد خوب بودم کاش یکم بدی میکردم منم

میدونم پوچ و توخالیه هول که منو ب مطلقه ترجیح داداما من ی سرسوزن بدی نکردم بااینکه دخترم تورابطه چیز ...

به قول شاعر

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

بعضی ها فکر میکنن کسی شدن و میرن رو هوا

میدونم پوچ و توخالیه هول که منو ب مطلقه ترجیح داداما من ی سرسوزن بدی نکردم بااینکه دخترم تورابطه چیز ...

چون دوست نداشت ولی نمیخواسته تنها باشه

چرا میگی رفت با مطلقه عزیزم همه انسانن چه ازدواج کرده باشن چه مجرد چه جدا شده

مساله تو نباید اون زن مطلقه باشه مساله توباید این باشه چرا اجازه دادی ی پسری که اختلال شخصیت داره ازت سواستفاده عاطفی کنه

چرا وقتی میدیدی تلاشی برات نمیکنه بازم صدتو گذاشتی

متوجه نمیشدی رابطتت یطرفس ؟

چون دوست نداشت ولی نمیخواسته تنها باشه چرا میگی رفت با مطلقه عزیزم همه انسانن چه ازدواج کرده باشن چه ...

چرا میفهمیدم میگفتم من محبت کنم شاید بهتر بشه اما دقیقا بعدی ک کادو تولدشم دادم سرد ترشد و اینجوری...

درسته بحثم مطلقه نیس بحثم اینه اون ک یکیو داش ک عاشقانه میخاستس الان میره مخ اونارو بزنه ک پا بدن بهش

یک سال با کلی کات و برگشت من میترسبدم همیشه مثن اگ بره همش جلوشو میگرفتم تااخر خودم رفتم اما حس بی ا ...

پسرا از اینکه کسی ادم حسابشون کنه اعتماد بنفس میگیرن مخصوصا پیش دوستاشون

خرج و هزینه اییم برات میکرد ؟

فاب نداشت؟ وقتی اون باهاش قهر میکرد میومد سمت تو تا اون اشتی کنه

چرا میفهمیدم میگفتم من محبت کنم شاید بهتر بشه اما دقیقا بعدی ک کادو تولدشم دادم سرد ترشد و اینجوری.. ...

درماه چند بار بیرون میرفتید

متاهل نبود یا دوست دختر اصلی نداشت ؟

پسرا از اینکه کسی ادم حسابشون کنه اعتماد بنفس میگیرن مخصوصا پیش دوستاشون خرج و هزینه اییم برات میکرد ...

فابش خودم بودم ک میدونس امنم همیسه هستم ۶بارمیرفت میومد

یکسری توگوشیش دایرکت همبن دختره رو دیدم ک دختره باهاش کات کرده بود گفت توک اون زمان نبودی من فقط باهاش حرف میزدم چت که بعد ب مشکل خوردیم تموم کردم باهاش دختره کات کرده بود باهاش اومده بود سمت من

الان ک من کات کردم دوباره رفته مث اینکه بااون دختره اشتب کرده

گشنه گدا بود مناسبتا فقط تولد یچی میداد