2777
2789
عنوان

عاشق نامزدمم ولی😭چیکار کنم من

249 بازدید | 21 پست

نامزدمه خیلی وابستشم و دوسش دارم

بنظر خیانت کار میاد خیانت کامل ازش ندیدم ی رفتارای دیدم ولی ب خیانت کارا میخورد ولی بقیه چیزاش اوکیه

اینم بگم من قیافم زیر معمولیه هبچ وقت هیچ کس ازمخوشش نیومده

همش غبطه میخورم به کسای که طرفشون عاشقشونه و وفادارشن

🥲موندم چیکار کنم کلا خانوادمم بهم اهمیت نمیدن که اگه بخوام بهم بزنم میگن این همه خرج کردیم غلط میکنی به هم بزنی

🥺خدایا چیکار کنم خودت یه راهی جلو پام بزار خودت میدونی دیگه از همه جا بریدم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی دیدی

مثلا دیدم از دوستم خوشش اومده بود زمانی ک دوست بودیم قبل نامزدی بعد از نامزدی کردن فهمیدم 😔

یا دیدم با ی دختر چت ساده کرده بود

این چه حرفیه... چون خوشگل نیستم... اینو بگم عاشق شدن حتی یه درصد به قیافه ربطی نداره.. 😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

😐عزیزم چرا خودت رو دست کم میگیری این همه اعتماد به نفست کمه ، تو که هنوز چیزی از همسرت ندیدی درسته حس ششم خانوم ها قوی شاید تحت تاثیر همین مقایسه ها قرار گرفتی فک میکنی خیانت میکنه اول زیر نظر نامحسوس همسرت رو گوشیش رو چک کن اگه تونستی تل و واتساپ و اینستاش رو گوشیت بریز چک کن ، تا چیزی مطمین نشدی الکی تصمیم نگیر ،رو اعتماد به نفست کار کن

این چه حرفیه... چون خوشگل نیستم... اینو بگم عاشق شدن حتی یه درصد به قیافه ربطی نداره.. 😑

اها

اخه پسرا عقلشون تو چشمشونه

قیافه تو پسندیدا که اومده جلو و انتخابت کرده بقیه اش دیگه به جذابیت تو نحوه رفتار و لوند و دلربا بودن تو بستگی داره

اگهمثل بدبختای ذلیلی حقیر بی اعتماد بهنفس ضعیف رفتارکنی قطعا زندگی تو میبازی

زرنگ باش دختر به خودت برس اگه نیاز به جراحی داری برو موهاتو رنگی بزن که به چهره ات بیاد عطر خوشبو بزن حذابیت جنسی داشته باش

😐عزیزم چرا خودت رو دست کم میگیری این همه اعتماد به نفست کمه ، تو که هنوز چیزی از همسرت ندیدی درسته ...

دیدم

قبل از نامزدی از دوستم خوشش اومده بود با اینکه باهم دوست بودیم بعد زا نامزدی فهمیدم

چرا عزیزم ؟میشه بگی بعدش چیشد

مثل خودت بودم اعتماد ب نفس صفر

ن دلم میخواست ازدواح کنم

هم فکر میکردم زشتم کسی منو نمیگیره

اگ دلت راضی نیست ب هم بزن

اعتماد ب نفس تو بالا ببر

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

قیافه تو پسندیدا که اومده جلو و انتخابت کرده بقیه اش دیگه به جذابیت تو نحوه رفتار و لوند و دلربا بود ...

پول ندارم 🥲خجالت میکشم از نامزدم بگیرم