2777
2789

ی مشکلی داره خودش

حالا یا وسواسیه یا ایرادگیره یا ایرادای اخلاقی بزرگی داره ک کسی باش نمیمونه

چون ازدواج برای پسرا راحته ب هرکی بخوان پیشنهاد میدن هرجا بخوان میرن خواستگاری و اگ قصد ازدواج داشته باشن سر یکی دوسال نهایتا ب نتیجه میرسن

نمیگم صد درصد ولی ۸۰ ۹۰ درصد همینه

موافقم دیدم که میگم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عین پسر خاله من

اینقدر احمقه ننه اش باید براش تصمیم بگیره هرجا میرن یه عیب میذاره رو دخترا مردم اونم میگه چشم

حالا همه ترس خاله ام اینه نوکر دربستش رو از دست بده وگرنه اون دخترای بیچاره هیچ عیبی نداشتن خیلیم همه چی تموم بودن

روزی صد دفعه اینو به دوستم که سنش بالارفته میگم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

موافق نیستم دختر خوب خیلی کمه عین پسر خوب

هرچی هم باشه برای پسر راحت تره

الان من دختر میتونم راه برم تو خیابون ب این و اون پیشنهاد بدم؟ نه

ولی پسر میتونه

همین ازادی عمل خیلی دستشون رو باز میکنه برای انتخاب های بیشتر

نميشه گفت

نمونه ش برادر خودم، اونقدر اين مادر من مارو چشم و گوش بسته بار آورده كه أصلا تجربه نداشت و خواستگاري موفق هم نداشت، يعني اونهايي كه خودش ميخواست نميشد، اونهايي ميشدن كه اين نمي پسنديد

سر و شكل و قد و ايناش خوبه تحصيلكرده و بسيار با شخصيته، اما خب ديگه

اون سر و زبون رو نداشت و نداره

حتي در مورد شوهر سابقم هم همين بود، اين چشم و گوش بسته نبود اما دقيقا مشكل برادرم رو داشت و نميتونست مخ بزنه و همه رو فراري ميداده و هيچكس زنش نشد جز يك خر: من

بعدا فهميدم كه هر جا رفته جواب منفي گرفته بينوا😂

به این راحتی که میگی نیست ازدواج پسر هم مثل دختر سخت هست.طرف را ندیده نشناخته چطوری تصمیم بگیره.الانم توقعات دخترا رفته بالا. توان برآورده کردن بعضی خواسته ها اومده پایین.بعضی دخترها چنان خواسته ای از پسرها دارند که خونه پدرشون ندارند.بااین وضع اقتصادی یک جوان چطوری برآورده کنه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

نميشه گفتنمونه ش برادر خودم، اونقدر اين مادر من مارو چشم و گوش بسته بار آورده كه أصلا تجربه نداشت و ...

خب الان خودت داری میگی مشکل دارن دیگه

من قصد توهین ندارم خودت گفتی

کسی از پسر سر و ساکت و چشم و گوش بسته خوشش نمیاد

پسر باید جسور باشه