2777
2789
عنوان

یه زنه تو کمیته امداد بود تا ارنج النگو دستش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 56 پست
ماهی چه قدر میدن مگه

اصلا ثبت نامم نکردن هنوز.خیلی باید برم و بیام و مدارک ببرم. ولی اونجا رفتم برام عجیب بود علاوه بر این خانم که گفتم خیلی خانمها بودن سوییچ ماشین تو دستشون بود چسب عمل رو بینی ارایش کاشت طلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه ماهيانه چقدر ميدن؟واقعا كسي اطلاع داره جواب بده خيلي كنجكاو شدم

سرچ کردم از یک میلیون تا 4 میلیون فک کنم به خانواده 5 نفره

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

خب طلا که به ادم پول نمیده شاید با سختی خریده شاید برا وقتیه طلا ارزون بودهبعدم قرار نیست این خانوم ...

فکر کن مثل اینه ک یه نفر تو یه خونه با متراژ بالا زندگی میکنه اون وقت بیاد کمیته . شما هم بگی چه اشکالی داره مگه اون خونه متراژ بزرگه براش پول تولید میکنه؟ خوب بره بفروشه کوچیک ترش رو بخره مابقی پولش رو بزاره بانک با سودش خرج زندگیشو بده. اون خانم ک پر طلاست هم همین. بره بیشترشو بفروشه بزاره بانک پولشو. سودشو خرج زندگیش کنه. حرفا میزنیدا. اون پولا حرومه براشون. دزدیه براشون. ۴ تا بی پول و سرمایه ک واقعا نیاز دارن باید تحت پوشش قرار بگیرن

اصلا ثبت نامم نکردن هنوز.خیلی باید برم و بیام و مدارک ببرم. ولی اونجا رفتم برام عجیب بود علاوه بر ای ...

اینا فکر میکنن تا ابد قراره اینجا زندگی کنیم

باورم نمیشه انگار از 5 شنبه تا الان فقط چند ثانیه گذاشته

چند صباح دیگه هممون ....خدا بیامرز شدیم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

فکر کن مثل اینه ک یه نفر تو یه خونه با متراژ بالا زندگی میکنه اون وقت بیاد کمیته . شما هم بگی چه اشک ...

خب اونشو باید همون مسولین اونجا بهش رسیدگی کنن که عدالت رعایت بشه

ولی چندتا النگو هم پولی نمیشه شاید موقع اررونی خریده نگه داشته برای موقع بیماری و سختی

من چهار سال مشاور یکی از مرکز مشاوره های کمیته ی امداد بودم ،خیلیا میومدن که ظاهرشون به افراد تحت پوشش نمیخورد،عمل و ژل و بوتاکس و کاشت هم خیلی زیاد بود ،البته ور رفتن زیاد به چهره میتونه یکی از نشانه های فقر فرهنگی باشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

باز ی عده ک کلشون تو برفه پیداشدن بگن قضااااوت!!!

همین قضاوت نکن و چ س نکن شماها باعث شده هرچی درزززززززززد بریزه تو جامعه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

نه بابا کارتشو اومده بود درست کنه کارتش خراب شده بود🤣هی داد میزد سر کارمند زود کارم راه بنداز برم

من استان کرمان دیدم تو کمیته امدادش،اتفاقا پرسیدم کارمنده گفت خوب شاید بهش ارث رسیده شاید مهریه اش هست،درآمدش که نیست،شاخ درآوردم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر