2777
2789

تو ترشحاتم دوتا لکه خون بود موقع دستشویی البته گلاب به روتون

تقریبا نه روز دیگه به پریودیم مونده

رابطم نداشتم

همسرمم اسپرمش صفره

نگران شدم کسی بوده مث من بوده باشه

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با تغییر فصل و تغییر وزن و استرس و کمخوابی و بهم خوردن هورمون تاریخ پریود بهم میخوره یا عقب میوفته یا جلو و این طبیعیه

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

لبونخوردی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
طبیعیه نگران نباش چون نزدیک پریودته اینجوریهمنم قبلا اینجوری بودم

اخه نه روز مونده واسه همین نگران شدم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بعد واسه بچه نگران نیسی؟

روزی دوبار دارم گریه میکنم

قراره این هفته آزمایش سوم اسپرمش با آزمایش هورمونش رو ببریم دکتر

موندم دکتر چی میخواد بگه

بعضیا تو انزالشون اسپرم نیس ولی بالاتر هستبد به دلت راه نده

ان شالله خدا از زبونت بشنوه