2821
2789
عنوان

جهیزیه مینیمال

2622 بازدید | 12 پست

تو دوتا تاپیک قبلی در مورد اشپزخونه واتاق ها حرف زدیم امروز هال وسرویس ها می گیم.

اگه خواستید با ماه همراه باشید تو تاپیک @honamik29192 جون می تونید پیدامون کنید ما اونجا فعالیم وروزانه گزارش می دیم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

هال یا همون پذیرایی خونه سبک ترین وتو چشم ترین قسمت خونه است.مبلی انتخاب کنید که هم برای مهمان شیک ودر عین حال قابل استفاده باشه هم برای استفاده روزمره خودتون 

البته اگه متراژ خونه کمه ویه دست قراره بخرید

راحت تمیز شدن مبل هم خیلی مهمه پارچه اش جوری باشه که به راختی تمیز بشه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از اول تکلیف تون با میز نهار خوری مشخص کنید چقدر براش فضا دارید؟اهل غذا خوردن روی میز هستید ؟اگه نه که اصلا نخرید واقعا نیازی نیست بخرید بذارید گوشه ی خونه اگه اره از ابتدا ۸ نفره بخرید که هم روزمره خودتون استفاده کنید هم به امید خدا صاحب فرزند شدید هم وقتی مهمون براتون میاد سر همون میز غذا بخورید.ترجیحا ست با مبل تون دقت کنید صندلی های غذاخوری بیشتر کثیف میشه به جنس وراحای صندلی ها توجه کنید.

واقعا واقعا واقعا نیازی به میز دو نفره جدا برای داخل اشپزخونه ندارید.دست وپا گیره فقط

از هزینه های جانبی بزنید برای ایتم های مهم درست واصولی هزینه کنید

گول فرش های روز بازار نخورید زیبا هستند اما به انی کثیف می شند روزای اول نو عروس بودن همه چیز تمیزه وبرق می زنه اما واقعیت زندگی چیز دیگه ای فرش های خیلی روشن خواه ناخواه مجبورتون می کنند بعدا عوض شون کنید ومتحمل هزینه اضافی بشید.فرشی بخرید که در عین زیبایی کاربزدی باشه.

بوفه از پذیرایی تون حذف کنید.بوفه که بخرید ظرف دکوری هم باید بخرید که مدل دار هم باید بچینید وهرازگاهی هم باید تمیزشون کنید شیشه ای هم اگه باشه که با بچه کوچیک سخته

واینکه هر آن ممکن از بالا فرو بریزه بیاد پایین

یا کلیدشون توشون می شکنه خلاصه داستانیه

ااینه‌کنسولی ها که با نهار خوری ست هستند وکنار هم هستند به نظر متطقی تر میان چون شما می تونید ظروف پذیرایی از مهمان درش قرار بدین یا ظروف مربدط به میز غذا خوری یه جورایی حکم همون صندوق های قدیمی مادربزرگ ها داره

چیدمان داخلشم تو چشم نیست گرد وخاک کمتری هم می گیره امن تر هم هست.

در نهایت پذیرایی با پرده وتی وی ومیز تی وی تموم میشه.

دکوری نخرید کلی خرده ریز که زیبایی بصری خونه می گیره ارامش در خلوتی وسادگیه.قاب عکس های جدراجور تابلو فرش برای خونه هایی با متراژ بززگ می تونه انتخاب مناسبی باشه اما برای خونه های کوچیک انگار همه چیز تو دهن ادم.

نهایتا پذیرایی با دوتا گلدون طبیعی ونه بیشتر ویک ساعت دیزایین کنید

ما مجبور نیستیم با هزار زور وزحمت گوشه پذیرایی کافی بار داشته باشیم 

خودتون گول نزنید جا کفشی های معمول بازار نیاز شما به داشتن فضایی برای صندل هاتون،کتونی هاتون،چکمه بلندتون،دمپایی حیلط وساحلی تون،کفش پیاده روی تون والی آخر برطرف نمی کنه پس از اول قید جا کفشی های کوچیک بزنید در این مورد دست ودلباز باشید اگه فضا دارید تو ورودی خونه یا کندی بسازید یا اماده بخرید که نیاز اغضای خانواده برطرف کنه.

اخرین گزینه حمام وسرویس

حمام با یک چهارپایه کوچک ویک لگن کوچک برای شستشوی لباس زیرها ویک سطل زباله تموم کنید.سطل زباله هزینه کنید جتس خوب بخرید،رسوب نکنه،تو شستشو رنگش وطرح اش پاک نشه ونره خلاصه دوباره کاری نکنید.یه بند رخت هم که می ره تو حیاط یا تراس

سرویس بهداشتی ام با یه سطل وفرچه تمام کنید

خودتون گول نزنید جا کفشی های معمول بازار نیاز شما به داشتن فضایی برای صندل هاتون،کتونی هاتون،چکمه بل ...

عزیزم خیلی ممنون از تاپیک خوبتون💖🌹🌹

فقط به نظرم جاکفشیهای کوچیک تو بازار هم کار راه اندازه. مگه هر کدوم از ما به چند جفت کفش نیاز داریم؟ من چند ساله ازدواج کردم با همین کوچیکا کارم راه افتاده.

سلام دوستان وقتتون بخیر، براتون خبرای خوبی آوردم به تازگی پرده مینیمال ترند شده و سبک ساده و یکنواخت داره و نصب و شستشوی خیلی راحتی داره که پرده فروشی نیکجو، با این شرایط اقدام به فروش این محصول در سراسر کشور کرده...

1- ارائه با کیفیت ترین و متنوع ترین پارچه ها و لوازم

2- قیمت مناسب

3- پشتیبانی

4- مشاوره رایگان

5-اعزام نیرو در محل، یعنی متخصصین ما در لوکیشن شما سفارشتان را ثبت میکنند...

6-سفارش حضوری

7- سفارش آنلاین با شرایط ویژه تا زمانی که رضایت شما حاصل شود...

8-و...

سایت هلدینگ نیکجو

https://www.pardehe.com/

۰۹۱۲۹۴۳۷۵۶۲