2789
عنوان

لیست جهیزیه

1237 بازدید | 27 پست

سلام ،ما بچه های تاپیک هنامیک جون هستیم که تو این تاپیک در کنار هم خونه هامون پاکسازی می کنیم 

و ورودی های خونمون کنترل می کنیم

ما اعتقاد داریم با پاکسازی یا منیمال شدن می تونیم در زمان وانرژی مون برای جا به جایی لوازممون صرفه جویی کنیم،نظم بیشتری تو خونه هامون داریم،می تونیم هزینه هامون به جای خرید وسایل اضافه صرف سفر،آموزش یک مهارت،سرمایه گذاری وپس انداز و در مجموع کارهایی که روی کیفیت زندگی مون تاثیر بذاره،ما محیط زیست آلوده نمی کنیم وبا کنترل ورودی های خونمون انواع زباله وارد محیط زیست نمی کنیم،در مقابل تجملات وچشم هم چشمی می ایستیم وبسته به نیازمون خرید می کنیم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بعد از مدتی که کنار هم بودیم وخونه هامون پاکسازی کردیم تصمیم گرفتیم در جهت فرهنگ سازی در زمینه جهیزیه عروس خانم ها به صورت بخش بخش لیست یک جهیزیه کاربردی فراهم کنیم که الان لیست براتون می ذاریم اگه دوست دارید تو تاپیک هنامیک جون به ما بپیوندید

@honamik29192  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاپیک خوبی

من اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردم

• پنکه / بخاری
  • ظروف سرو خاص مثل سوفله خوری
  • کریستال
  • سماور
  • کتری و قوری همراه با چایی ساز.فقط یکی لازمه نه هر دو
  • سبزی خرد کن
  • سرویس قاشق چنگال با ظرف و چمدون مخصوص! به راحتی میشه جدا و کاربردی خرید
  • سرویس پلاستیک کامل لازم نیست. فقط کاربردی ها رو بخرید.
  • وسایل تزیینی از هر نوعی
  • چرخ خیاطی
  • چرخ گوشت
  • قابلمه و ظرف برای بیش از ده نفر
  • چند سرویس قابلمه
  • رختخواب برای بیش از چهار مهمان
  • تشک های حجیم و سنگین
  • روتختی
  • انواع هواپز و میوه خشک کن
  • لوازم قنادی حرفه ای(عروس ها ذوق دارند ولی بعد از سه سال کمتر کسی استفاده میکنه)
  • لوازمی که با سبک زندگی پدر و مادر جور نیستند و خودمون از ذوق میخریم مثل بستنی ساز و ...
  • سرخ کن
  • اینه شمعدان
  • کنسول و ویترین
  • انوع استند ها مثل استند قابلمه !
  • ساعت دیواری و تابلو
  • ظروف ادویه برای روی کابینت
  • سفره دائمی( برای وقتی نیازه سفره یکبار مصرف با قابلیت بازگشت به طبیعت دارم)
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

🏠پیک نیک:سبد سایز متوسط،زیر انداز،سیخ کباب ۶ تایی اگه خودتون باشید ۶ تا کافیه اگه با اقوام برید حتما اون ها هم با خودشون میارن،باد بزن،بشقاب وقاشق ولیوان به تعداد اعضای خانواده،ترجیحا همون سفره خونه برای روز پیک نیک ببرید که نیاز نباشه سفره جدیدی تهیه کنید،سفره یکبار مصرف ترجیحا استفاده نمی کنیم به خاطر محیط زیست

چه تاپیک خوبی من اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردم پنکه / بخاری ظروف سرو خاص م ...

چقدر عالی عزیزم ممنونم از مشارکتت .موارد خوبی اشاره کردی در روزهای اینده به تفکیک سراغ بخش های دیگه خونه هم می ریم

در هدف این تاپیک اشاره به شرایط اقتصادی پدر ومادرها برای تهیه جهیزیه از قلم افتاد.

چه تاپیک خوبی من اینا رو نخریدم و تا امروز نیازشون رو حس نکردم پنکه / بخاری ظروف سرو خاص م ...

عزیز ساعت که باید تو‌خونه باشه

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
عزیز ساعت که باید تو‌خونه باشه

ما از گوشی استفاده میکنیم

و یه ساعت کنار تختخواب داریم

ساعت به دیوار نداریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عااالی 👏👏👏👏

امیدوارم روزی برسه ک جهیزیه های لوکس و سنگین و با کلی وسایل غیر ضروری که فقط بخاطر چشم و هم چشمی و حرف بقیه با هزاران زحمت تهیه میشه حذف بشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
چه عالی. چه سالی عروسی تون بود؟

ممنون

عروسی نگرفتیم

اول 98 رسما رفتیم خونه مشترکمون

در ادامه لیست جهیزیه مربوط به بخش آشپزخونه

سرویس چاقو آنچنان به دردتون نمی خوره مخصوصا استندش فقط جا گیره

دوسایز چاقو برای گوشت خرد کن ویه قیچی آشپزخونه کافیه.

یه سر ملزومات هم هست مثلا دیس یا ظرف مرغ خوری،

سبد سبزی خوردن وسبد نون،بستنی خوری که همون اجیل خوری تو کافیه 

اینا ضروری ترین ومهمترین ها تو اشپزخونه است اگه چیزی از قلم ننداخته باشم.بقبه اش اگه تهیه هم بکنید فقط دردسر جا به جایی وتمیز کردنش براتون می مونه.