2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12671 بازدید | 493 پست

خب من لوازم آرایشیم رو چک کردم

یه دوش هم گرفتم و خودم و اعلاشویی کردم🤣🤣

خروجی 🗑️

یکدانه کرم دست (این یکی دیگه است، الان ۴ تا کرم داریم با یه ژل آبرسان که دوتاشون رو به اتمام هستن)
یدونه آینه جیبی که شکست /جایگزین داریم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام روزتون بخیرامروز لباسای کشوهارو مرتب میکردم خروجی شد یه شومیز وتیشرت وروسری وشال خودم که همگی ع ...

سرم نیاسینامید ویتالایر برای منافذ میگن خوبه

منم تازه دو هفته است که استفاده میکنم نمیتونم قطعی جواب بدم ولی اولش برون ریزی داشتم

ویتامین سی بیشتر برای روشن شدن پوست و از بین بردن لکه کاربرد داره ولی مارک پرایم خیلی مشتری داره ( خودم تجربه ندارم)

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

داشتم تایپک مخارج خانه رو اون ور می خوندم یه چیزی به ذهنم رسید درسته ما خونه هانون خلوته ولی من از این قضیه خیلی ضربه خوردم

مثال خونه ما ۷۵ متره ولی چون خلوته خیلیییی بزرگتر به نظر میاد. خونه مادر شوهرم ۸۰ متره پررررررر وسیله مبل و نهار خوری استیل بزرگ ویترین و میز های بزرگ و..... هر وقت میخوان جای بزرگ پیدا کنن به شوهرم میگین بریم خونه شما

اوایل به حساب بزرگتری میذاشتم و میگفتم زشته بگم نه کم کم دیدم مهمونی های شام و شب خوابی و تولد را می ندازن خونه ما اینجوری شد که محکم جلوشون وایستادم و گفتم نمی تونم یا آمادگی ندارم یا هم کلا نه

حتی یبار برادرشوهرم برای تولد همسزش کیک گرفته بود گفت بیایم خونه شما سورمرایزش کنیم گفتم چرا خونه خودتون نمگیرین گفت خونمون خیلی شلوغه و گفتم برین دو تایی تولد بگیرین بیشتر میچسبه

خلاصه که با این قضیه خلوتی خونه مشکل دارم ضمن اینکه میگن خونه بزرکه میگن حس خوبی داره و من عذاب میکشم

سلامداشتم تایپک مخارج خانه رو اون ور می خوندم یه چیزی به ذهنم رسید درسته ما خونه هانون خلوته ولی من ...

سلام گل 🥰 بحث خلوتی خونه نیست، بحث سواستفاده اطرافیان شماست

یعنی شما و همسرت اجازه دادید که اطرافیانتون زحماتشون و بندازن گردن شما و از این جهت ورودی داشتید ( هدف اصلی از مینیمالیسم خلوتی خونه نیست ،هدف کم شدنِ زحمت ماست!)

ولی هر جا جلوی ضرر و بگیرید منفعته به نظرم خیلی خوب برخورد کردید و جلوشون و گرفتید

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

💸تا جایی که ممکنه پیش سوپری و قصاب محل و .... حساب دفتری نداشته باشید ، این کار یه جورایی گول زدن خودتون و البته خانمان براندازه

💸قرض گرفتن رو از زندگیتون حذف کنید ، مگر برای خرید ملک و اضافه کردن دارایی. تا کم میارید قرض نکنید لطفاااااااا، یه جوری سر کنید تا حقوقتونو بدن

💸با پولتون ملک و طلا و سکه بخرین ، بخاطر ماهی چندرغاز( ببخشیدا مجبورم بگم که نکنین) نذارین بانک ، تازه افتخار کنین سود پولمو میگیرم

💸 این همه دنبال وام گرفتن دوندگی میکنین ، بیخود و بی جهت وسیله غیرضروری نخرین ، باهاش نرین آرایشگاه، واسه وام گرفتن اول هدف از وام گرفتن رو مشخص کنید

💸برنامه های مالی تون رو نشینید پیش هر کسی بگین، حالا تو مجازی دارین راهکار و انگیزه میگیرین ، ولی اگه برنامه هاتونو بگین ممکنه کسی با حرفاش منصرفتون کنه ، یا خدایی نکرده چشم بخورین و ....( این موضوع واقعا مهمه)

لوازم ارایش ام هر هفته پاکسازی وچک میشه

درحال حاضر ورودی خروجی ندارم.

امروز نوبت اتاق دخترم بود انجام شد

فریزرر داره می ترکه البته فریزم کلا دو طبقه دو قفسه باریک تو درب[یخچال هایسنس]

به همسرم گفتم فعلا لوبیا سبز وفلفل دلمه نخر.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

درب یخچال تمیز کردم وچندتا آیتم با این توجیه که وقتی می خره باید بخوره دور ریختم.چندتا شیشه آب انار ...

ببین دخنر شما دست به بخچال نمیزنه من هر روز چندبار بخچال بابد مرتب کنم یاذ گرفنه تا دریخچال باز میکنم چیژی برذاریم عین جت میاد همه زومیرزه تا جایی دستش برسه بهم کلافه ام کرده جاکفشی جرات ندازم دست بزنم با ابنکه در داره همه ذو میریزه زمین،جدیدا کل خونه رو ماژیک گزفتم انکلیسی رو تخته وایت برد مینویسم همه جا میکشه کاغذ دیواری،سرامیک تمیز میکنم میره ولی دوباره از فرذاش، کتایخونه قدش طبقه اولش میرسه همه کتابام ریخت زمین انگار بابد کتایهای طیقه اول کلا جمع کنم عاشق کتابخونه و کتابهام فعلا تا سال بعد که کمی عقلش بکشه خونه من همه چیش باید بازم مینیمال کنم جمع کنم پسرم دیگه همه جا سرک میکشه دلمم نمبخواد نزارم مرحله اکتشاف محیط بطور سالم حذاقل خونه خودمون بگذرونه،میگم از گوشی وکارتون بهتره گرچه کارم بیشتر میشه😐

📌کشک تو ظرف شیشه ای خیلی طولانی میمونه و خراب نمیشه

یکم کشک مونده به مادرم پیشنهاد دادم آش درست کنه اینجوری کشک و نخود و سبزی که تو فریزر هست مصرف میشن

ببین دخنر شما دست به بخچال نمیزنه من هر روز چندبار بخچال بابد مرتب کنم یاذ گرفنه تا دریخچال باز میکن ...

چرا عزیزم دختر منم همش سریخچال

میگم انقدر در یخچال باز نذار خراب میشه کو گوش شنوا؟

کتابخونه زمینی ندارم.

منتظر فرصت که حمله کنه به کمد دیواری من که کلید می کنم

تمام دیوارای خونه یا خط خطی کرده یا جای دستش یعنی شده نقطه آزار من وهمسرم حالا تا عید احتمالا رنگ کنیم.

آب می ریزه روی فرش وای نگم از علاقه اش به لاک

کم سن تر بود همه کفش ها از جا کفشی می ریخت زمین الان اون دوره گذرونده

باز تو همون دوره کشو قاشق ها ودستمال ها و

کابینت زیر سینک بهم می ریخت که جمع کرده بودم.

وهزارتا چیز دیگه

سخت ترین قسمتش برام اون نقطه کنترل خشمم که چیزی بهش نگم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

سلام چقدر عالی 😍 پس برامون بگو چیا داری یا اگه امکان داره عکس بده ازشون😁♥️

یک کرم ضد آفتاب،کرم دور چشم، دوتا رژ🤭یک مداد لب، یک ماژیک هاشور ابرو، مام

عوضش دخترم اینقد لوازم آرایش و لاک و ... داره اون به جای من داره جبران میکنه 🥴

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
یک کرم ضد آفتاب،کرم دور چشم، دوتا رژ🤭یک مداد لب، یک ماژیک هاشور ابرو، مامعوضش دخترم اینقد لوازم آر ...

الهی 😍😅خدا حفظش کنه ♥️

❌چالش فردا پاکسازی و نظافت اسباب بازی بچه هاست

چون ممکنه شب یلدا مهمون داشته باشید یا مهمونی برید یه سری از اسباب بازی ها رو مخصوص اون شب اماده کنید که دقیقه نود وقتتون و نگیره یا بچها با ریخت و پاش غافلگیرتون نکنن

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

💸به محض خرید سبزی و میوه اونا رو به دستمال پاک و خشک کنین ، توی سبد بچینین و روشون سلفون بکشین، اینطوری میوه و سبزی خراب نمیشه و توی هزینه ها صرفه جویی میشه

💸تا حد امکان از سفید کننده استفاده نکنین ، یه مقدار پودر لباسشویی بریزین توی استکانا و بذارین چندساعت بمونه ، اینطوری هم هزینه سفید کننده نمیدین و هم به سلامتی تون آسیب نمیرسه( قدیما برای برق انداختن استکان و لیوان از خاکستر استفاده میکردن ، اگه تو خونتون کباب درست میکنین از خاکسترای منقل برای این کار استفاده کنین ).اگه میخواین انگیزه بگیرین پول سفید کننده رو بندازین قولک و این روش رو امتحان کنین

📌سرکه و جوش شیرین هم خوبه

💸سعی کنید هرروز روی فرشا رو با جارو دستی جارو بکشین، و اینطوری استفاده از جارو برقی رو به حداقل برسونین ( اگه توی مصرف برق صرفه جویی کردین و توی قبض برق تغییری دیدین، به خودتون جایزه بدین و اون پول اضافه رو بندازین قُلک)

چه تاپیک جالبی من همیشه همین مدلی زندگی کردم ولی اسشمو نمیدونستم ، از چیز میز جمع کردن دور خودم متنف ...

چقدر عالی 😍 ایکاش بیشتر برامون بگی

که چقدر لباس و کیف و کفش و وسایل آشپزخونه داری ؟

وسایل اضافه رو چیکار میکنی ؟

همسر و فرزندانتون هم همراهی میکنن؟