2777
2789
عنوان

جواب خالموندم زشته⁉️

119 بازدید | 9 پست

هرباری که زنگ میزنه یک دنیا استرس بهم وارد میکنه، فکر میکنه مثلا هرچی خودشو نگران تر نشون بده یعنی بچه رو بیشتر دوست داره

ولی واقعامن مثل همه مامانای دیگه به اندازه کافی نگران بچم میشم خود به خود، یکی دیگه که دامن بزنه به حالم بد از بدترم میشه

-

دیشب زنگ زده تو شکمت کوچیکه لابد بچت ریزه ضعیفه هیچی نمیخوری هی میگم میخورم بخدا

وزن بچه هم خوب بوده تو سونوها

هی میگه نه دیگه تو ماه تو باید شکم باشه

-

دوباره ی بار میگفت کش شلوارت تنگه صورت بچت کج و کوله میشه یا به بیناییش لطمه وارد میشه

-

یا ی بار دیگه گفت حالا این همه خرید کردی بذار ببین اصن میرسه به دنیا جلو جلو ذوق نکن

واقعا هربار زنگ زد تا یکی دو روز من بهم ریختم

جواب ندم بده؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این آخری چقدر بد گفته 😐

کلا این مدلی ها زیاد حرف میزنه

اون دفعم میگفت چون تو سر فوت عموت حرص خوردی

بچه یا افسرده و گوشه وگیر و...میشه یا عصبی و بی اخلاق و پرخاشگر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احترام دلم میخواد جرش بدم آخه کش شلوار چه ربطی به صورت بچه داره چرا اینقد عقب مونده اس ؟ مگه بچه چسبیده به پوست شکمت؟

خود شکم دولایه اس بعدش خود رحم سه لایه یه لایه هم کیسه آمنیون داره شد ۶لایه چی میگه این آخه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

با احترام دلم میخواد جرش بدم آخه کش شلوار چه ربطی به صورت بچه داره چرا اینقد عقب مونده اس ؟ مگه بچه ...

واقعا من ی مدت روانی شدم سر این قضیه که نکنه بچم کج شده باشه نکنه فلان نکنه بهمان

هربار این ادم زنگ میزنه حالم خراب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا من ی مدت روانی شدم سر این قضیه که نکنه بچم کج شده باشه نکنه فلان نکنه بهمانهربار این ادم زنگ م ...

من باشم جواب نمیدم فقط برای اینکه نشورمش نندازم رو بند خشک شه وگرنه یه جوری جوابشو میدم دهن گشادشو ببنده

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍