2777
2789

کاش خدا چیزایی و مسیرایی و انتخاباتی که قسمت من نیست تو مسیرم نزاره تو فکرم نزاره دیگه خسته شدم دیگه نمیدونم چی خوبه چی بد دیگه نمیدونم چیکار کنم چی انتخاب کنم دیگه کشش ندارم دیگه طاقت شکست ندارم دیگه نمیتونم ریسک کنم چرا هر چی من خواستم نشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از من میشنوی نماز جفعر طیار بخون من همه زندگیمو با این نماز به دست اوردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از من میشنوی نماز جفعر طیار بخون من همه زندگیمو با این نماز به دست اوردم

میترسم اینم بخونم بازم نشه کلن بی دین و ایمان بشم همینجوریشم دارم به وجود خدا شک میکنم میشه طریقه درست خوندنشو بهم بگی

منم ۲۴ سالمهو همینطور ولی میخوام بزودی سر یه کار برم خودمو مشغول کنم همه این فکر و خیالا از بیکاریه

من سرکارم باعث میشه کمتر فکر کنم ولی خیلی سنگینه میرم فلفل دلمه تمییز و بسته بندی میکنم اون شغلی نیست که من دوست دارم اما مجبورم

میترسم اینم بخونم بازم نشه کلن بی دین و ایمان بشم همینجوریشم دارم به وجود خدا شک میکنم میشه طریقه در ...

من خودم هر چی تو زندگیم میخوام اینقدر میخونم تا بشه با این حس هم میخونم که خدا اگر نمیخواست بهم بده توفیق خوندنش بهم نمیداد از ازدواجم از ماشینی که خریدیم از کار شوهرم از بچه همه چیز به خدا با همین روش گرفتم

طریقه اش تو مفاتیح هست دو تا دو رکعتیه که رکعت اول عادیات و بعد زلزال نماز دوم توحید و عصر بعد حمد و سوره هر رکعت 15 بار تسبیحات اربعه میگی بعد میری رکوع تو رکوع ده بار میگی بلند شدی از رکوع 10 بار میگی رفتی سجده ده بار میگی بلند شدی از سجده ده بار میگی دوباره رفتی سجده ده بار میگی بلند شدی از سجده ده بار میگی همینجوری میخونی رکعت اخرم یه دعایی داره که تو سجده اخر باید بخونی و حاجتت بخوای که علما میگن اگر اشکت بیاد تو اون سجده حاجتت میگیری بعدش هم چند تا دعا و یا رب و اینا داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من خودم هر چی تو زندگیم میخوام اینقدر میخونم تا بشه با این حس هم میخونم که خدا اگر نمیخواست بهم بده ...

یعنی چند بار میخونی تا بشه ؟ من فک کردم فقط یبار باید بخونی

من سرکارم باعث میشه کمتر فکر کنم ولی خیلی سنگینه میرم فلفل دلمه تمییز و بسته بندی میکنم اون شغلی نیس ...

خیلیا تو همچین شرایطی ان باید تلاش کنی دیگه پول جمع کن خب یه هنر یاد بگیر خیاطی یاد بگیر من اگه بودم اینکارارو میکردم

یعنی چند بار میخونی تا بشه ؟ من فک کردم فقط یبار باید بخونی

نه من اینقدر میخونم تا بشه بستگی داره گاهی با چهار بار شده گاهی تا 6 بار شده خوندم حالا دقیق یادم نیست که بگم ولی همین حدود بوده فکر کنم