2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خیانت کنه جدا میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست
میفهمم نهایت اگررررر زن بتونه مهریه بگیرهوگرنه من از نزدیک دیدم مرده خیانت کار بود زنده بعد از چند س ...

اره افرین ولی ب نطر من میشه موند ولی دیگه طلاق عاطفی گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم همونجوری ک ادم میتونه بدون ازدواج یکیو دوست داشته باشه رابطه داشته باشه میتونه بدون طلاق رسم ...

منم خودم راستش گاهی فکر میکنم اگر شوهرم خیانت کرد چیکار کنم

همین الان دیدم گوشیش رمز طولانی گذاشته واسه برنامه های مثل تلگرام و اینستاگرام هم رمز جدا گذاشته تایید دومرحله ای هم فعال کرده و یه دختر. رو تو اینستا دنبال میکنه اعصابم داغون میشه بعد اون وقت خیانت کنه و آشکار بشه این موضوع چیکار باید بکنم آخه

خانواده هم میگن آدم باید بمونه زندگی کنه حالا مرد یه خونه وظیفشه فراهم کنه و خرجی خونه رو دربیاره اگر نیومد اون خونه و زن حتی مرد رو ندید اشکال ندارع ولی اعصاب آدم داغون میشه آخه چجوری میشه زندگی کرد دیگه

منم خودم راستش گاهی فکر میکنم اگر شوهرم خیانت کرد چیکار کنم همین الان دیدم گوشیش رمز طولانی گذاشته و ...

اره منم همش ب این موضوع فکر میکنم دقیقآ دلم میخاد واسه هر شرایطی آماده باشم

اره افرین ولی ب نطر من میشه موند ولی دیگه طلاق عاطفی گرفت

بازم اگر میشد همین فامیل ما میموند

اونقدری موند که بچه هاشو سروسامان داد و ازدواج کردن رفتن سر خونشون بعدش طلاق گرفت

فک کن همه چیز تو پای یه مرد بزاری براش غذا بزاری و خوشگل کنی و هزارتا چیز دیگه نگو آقا جای دیگه با کس دیگه میخندیده قبل اینکه بیاد خونه

قلبم میشکنه

میدونم ولی وقتی میشینم فکر میکنم میبینم واقعا آدم بیچاره میشه بیچاره به معنای واقعی اینه که میگم کاش توی کشور یه قانونی وجود داشت که مثال اگر مردی خیانت کرد التش رو میبریدن

یا زنی خیانت میکرد یه مجازات سخت میداشت که دیگه نتونن خیانت کنن

اره منم همش ب این موضوع فکر میکنم دقیقآ دلم میخاد واسه هر شرایطی آماده باشم

آفرین دقیقا ولی بازم نتیجه نمیرسم با این که بچه دارم

یکی دیگه از اقوام موقع طلاق بچه رو داد خانواده همسرش ولی طاقت نیاورد مهریه رو داد بچش رو گرفت

نه اصلا براش مهم نیستبچم بابا داره شوهرم از نوزادی بزرگش کرده دیگه اون حیون میخواد چیکار

ببخشید فضولی میکنم اما اگه دوست داشتی داستان کاملشو بگو خیلی کنجکاو شدم چجوری خیانت کرد چجوری جدا شدی و ازدواج مجدد خیلی برام جالبه

از صفحه اول موندم چی بنویسم اصلا کلمات تو دهنم میچرخه اما سرهم نمیشد که جواب بدم با وجود بچه سوالت خیلی سخته راستش فکر میکنم با وجود بچه یه دوراهیهههه خیلی بدیه 🥺🥺🥺🥺 اصلا جوابی پیدا نمیکنم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔