2777
2789
عنوان

چقدر از زن های زن ستیز متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 81 پست
اکبند نگه داشتن مغزو .

ددقیقا.ادمایین که به جای استفاده از عقل و منطق و کسب آگاهی و کتاب خوندن ترجیح میدن کورکورانه دنبال عقاید نسلای قبلی زندگی کنن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه ها من نمونه زنده شو با چشم خودم دیدم و چندین سال در کنارش زندگی کردم ...

اون کسی نیست جز مادر شوهر سابق من ک گاوی بیش نبود

بد بخت از دار دنیا اینقدر حقیر و کوچک بود که همش به من طلقین میکرد که زن اگ بعد دو سال بچه نیاورد برای شوهرش... شوهرش باید بره زنه محضری بگیره چون حقشه خدا این حقو و به مردا داده ...

شوهر سابقم وقتی خیانت کرده بود بهم و بعد از چند سال لو رفت وقتی رفتم بهش گفتم پسرت زن صیغه کرده بهم گفت خدا رو شکرررررر ک گناه نکرده ...

نزارین دیگه مثال بزنم وگرنه نمیدونم چی ب سره تک تک اون میاد بچه ها ....😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعتقاد به برتر بودن مرد.اعتقاد به محترم بودن مادرشوهر چون پسر زاییدهاعتقاد به حقوق بیشتر مرداعتقاد ب ...

از نظر خدا مرد برتر از زن نیست . اگه مادر شوهر لیاقت داشت باید احترام بشه ،در واقع هر کس به اندازه لیاقتش نه صرفا برا پسر زاییدن . در کل احترام چیز بدی نیست .خود تو هم باید مورد احترام کسایی بشی مسلاما، و کلا سبک زندگی نرمال نیست هر کسی سعی میکنه تقصیر بندازه گردن یکی دیگه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
آخه این کسایی که من دیدم موقع حق خودشون باشه هر کی جلوی چشمشون باشه میخوان نابود کنن جلوی تو از حقوق ...

اره متاسفانه نمونش مادرا مادرشوهرا و مادربزرگامون ک عمیقا باور دارن ما باید به مادرشوهر احترام بزاریم چون پسر زاییده

خیلیاشون قدیمین ..بااین باور بزرگ شدن هرچیزی غیر از نظر خودشون حتی شاید بی بند و باری ب حساب بیاد .. ...

ددرست میگی ولی مهربون بودنم باید دو طرفه باشه

اختلاف نظر و عقیده هم همیشع بوده بخصوص میون نسل ها

ولی مشکل اونجا به وجود میاد که نسل های قدیمی و سنتی میخوان عقایدشونو تجمیل کنن و بچه هارو مجبور کنن سنتی و مردسالاری زندگی کنن ک نمیشه

بله اینا همونایین ک وقتی خانم بهش تجاور میشه میگن حتما لباست ناحور بودهوقتی خیانت میشه میگن حتما کم ...

بله

واقعا باعث تاسفه

خود تحقیری و کمبود اعتماد بنفس و عدم میل به پیشرفت و انقدر مانور رو شی انگاری خانما

داره به سمتی میبره خانما رو که ارزششون ببخشید در حد عروسک جن سی پایین میاد تو جامعه

طرف خودش شبیه خمره اس از خانمش هزار ایراد میگیره

همین خانم دنبال هزار فیلر و ژل و بوتاکس نا کجا آبادش میره که نر بی شخصیت راضی باشه خیانت نکنه😑

فدای سرم که راضی نبود یک بی غیرت هیز

بقیه خانما هم مشوق میشن

زیبایی اندام و.. برای خانما واجبه اما نه برای این چیزا....... با این اغراق که تو جامعه باب شده

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به قدری سرسپرده ی سیستم مرد سالار هستند که عمیقا معتقد هستند خودشون و همه ی زن ها بد هستند. دلیل همه ...

دقیقا کلا دختر رو ننگ میدونن.ادمایی که وقتی میخوان برا یکی دعای خیر کنن میگن خدا بهت پسر بدا.خدا پسرتو حفظ کنه.ادمایی که دختر رو ننگ میدونن و خانواده دختر رو بی ارزش.ادمایی که شوهر رو رییس و سرور میدونن و مادرشوهرو و خانواده شوهرو چون طرف پسر هستن باارزش و سالار میدونن.بخدا تهوع میگیرم حتی از گفتن اینا

کلا نگاه جنسیتی بده خیلی از کسانی هم که از زن ستیزی دم میزنن نگاه جنسیتی دارن اونا هم دنبال تحقیر جن ...

خخب منم همینو میگم نباید نگاها و منطق ها جنسیت زده باشه

نباید هیچ جنسی بی ارزش تر از اون یکی باشه

نباید هیچ جنسی زیردست اون یکی باشه

زندگی زن و مرد کنار هم ب احترام و توافق متقابل و بدون زورگویی و خشونت و جنسیت زدگی و با حقوق برابر باشخ

دقیقا. مخصوصا هیترای شیما کاتوزیان : 👹

هیترای شیما کم دارن بخدا

چون شیما حرفایی میزنه که به نفع دختراس،مثلا بد میگه که به مرداداعتماد نکنید؟؟بخاطرشون از درس و کار و حقتون نگذرید؟والا عقل ندارن اینا

دقیقا کلا دختر رو ننگ میدونن.ادمایی که وقتی میخوان برا یکی دعای خیر کنن میگن خدا بهت پسر بدا.خدا پسر ...

اره دقیقا کاش یه کم از تعالیم قرآن هم یاد میگرفتن که چطور پیامبر دخترشو تاج سرش میدونست .خدا بت پسر بده یعنی چی آخه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
تعادلم خوب چیزیهبعضی ها از اون ور بوم افتادن

گفتم تعادل و احترام متقابل،برابری،بدون زورگویی و جنسیت زدگی و سلطه طلبی یکی از طرفین

بچه ها من نمونه زنده شو با چشم خودم دیدم و چندین سال در کنارش زندگی کردم ...اون کسی نیست جز مادر شوه ...

ععزیزم درکت میکنم تو جامعه زن علیه زن هستیم و من دقیقا از همین زن های زن ستیز حرف میزنم

اکثر نسل های قبلی مادرا و مادرشوهرامون اینجورین و منم اینجود زن دورم زیاده

اره متاسفانه نمونش مادرا مادرشوهرا و مادربزرگامون ک عمیقا باور دارن ما باید به مادرشوهر احترام بزاری ...

بله همش میگن احترام بزار اما مادرشوهر هر جور خواست با ما رفتار میکنه ما هم نباید چیزی بگیم احترام بزاریم خیلی سیاست خرج بدیم کاری کنیم که شوهرمون طرفون باشه کاری کنه که مادرش به ما احترام بزاره

از نظر خدا مرد برتر از زن نیست . اگه مادر شوهر لیاقت داشت باید احترام بشه ،در واقع هر کس به اندازه ل ...

بله موافقم باهاتون