2777
2789
عنوان

چقدر از زن های زن ستیز متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 81 پست
حالم ازشون بهم میخورن چند نوع هستنیکی اونایی که میان تو زندگی یکییکی اونایی که حمایت میکنن اون زنا ر ...

اره خودشونن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا طرفدار زن ها رو مرد ستیز میدونم و این اشتباه هست کسی که دلش میخواد برده و زیر دست و پایین تر از مردها باشه و اینو قبول داره زن ستیز ولی کسی که به نر ها ما. ندارن زن ستیز نیست بفهمید

ااعتقاد زیاد و فهم کم باعث این وضعشون شده

ن عزیزم متأسفانه سنگ پسرشون یا برادرشون و ب سینه میزنن

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

این خانما حسادت دارن

به نوعی

یا شرایطی دارن که باید تابع همون مرد سالاری باشن

چون گزینه دیگه ای ندارن

متاسفانه سعی در تخریب بقیه میکنن تا حال درونشون خوب بشود

تو تاپیک دیدم شوهر وسایل خونه رو شکست و لباسای خانم رو قیچی و پاره کرده

یه عده نادان اومدن گفتن تقصیر خودته

فلان جور باش فلان جور نباش

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وای دقیقاااا حرف دلمو زدیاینا همون ابله هایی هستن که جنس مرد رو خیلی برتر از زن میدونن و زن رو ننگ م ...

آخه این کسایی که من دیدم موقع حق خودشون باشه هر کی جلوی چشمشون باشه میخوان نابود کنن جلوی تو از حقوق مرد دفاع میکنن اما اینا همشون همه چیز دستشونه اگرم نباشه تو مغزشون فرو کرده که مردا باارزشن

خیلیاشون قدیمین ..بااین باور بزرگ شدن هرچیزی غیر از نظر خودشون حتی شاید بی بند و باری ب حساب بیاد ...ادمیزاده دیگه اونا هم بار اولشونه زندگی میکنن باهم مهربون باشیم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

به قدری سرسپرده ی سیستم مرد سالار هستند که عمیقا معتقد هستند خودشون و همه ی زن ها بد هستند.

دلیل همه ی مشکلات رو زن ها می دونند. و خودشون رو هم جدا نمی کنند. واقعا خودشون رو هم بد می دونند.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685