2777
2789

ولی شوهرم سرده مثلا من هنوز رابطه کامل برقرار نکردیم یعنی هیچ تلاشی واسش نمیکنه توی عقدم رابطه کامل نمیخواست الانم همینطور بنظرتون طبیعیه

اصلا طبیعی نیست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راجبش صحبت کنید عزیزم مسئله خیلی مهمیه

حتما بشینید صحبت کنید اگه هنوز امادگیش و نداره و زمان میخواد که هیچی اما اگه کلا راجبش فکر نمیکنه مشکل بزرگیه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

راجبش صحبت کنید عزیزم مسئله خیلی مهمیه حتما بشینید صحبت کنید اگه هنوز امادگیش و نداره و زمان میخواد ...

اصلا دلم نمیخواد بهش بگم من بهم داره بر میخوره دوست دارم خودش بخواد نه من بگم

اصلا دلم نمیخواد بهش بگم من بهم داره بر میخوره دوست دارم خودش بخواد نه من بگم

من کلا با سکوت کردن مخالفم چون سکوت وقت ادم و میگیره

حرفم این نیست پا پیش بذارین حرفم اینه صحبت کنید بگین از این روند خوشتون نمیاد و گیجتون کرده و اصلا نمیتونید با این شرایط کنار بیاین

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

خب علتشونمیگه

یکماه اومدیم خونه خودمون در هفته یکی دو بار رابطه داشتیم طبق روال قبل من چیزی نمیگم آخه مرداد باید پیش قدم شن قبل بیاین سر زندگیمون همیشه میگفت رفتیم خونه خودمون الآنم که انگار براش اهمیتی ندارد منم هیچ چیزی نمیگم نمیپرسم ببینم میخواد چطور رفتار کنه