2777
2789
عنوان

دادم دق میکنم توروخدا ببایید

140 بازدید | 14 پست

بچه پسره پرستاره .۵ سال مثل کنه چسبید انقد ادعای دوس داشتن داست تا من ازش خوشم اومد ...در گل همیشه یه هفته نبود یه روز بود.هفته میش پیلم داد گفتم دلبل نمیشه هر وقت تو پیام بدی من وقت داشته باشم

برو با کسی باش غیب شدن هاتو تحمل کنه

اینم فورا گفت باسه. الان دوهفته گذشته دیگه ازش خبر ندارم .خیلی م کم دیگه آنلاین میشه شاید روزی یکبار. بعد پیامک م دادم جوابنداد درحالیکه آنلاین بود. بعد شماره ش ک کلا مخفی

آی دی شم امروز پاک کرده تلگرام.و این آپدیت جدید تلگرلم هست موزیک اظافه میکنن رفته تقدیر شادمهر گذاشته . این حرکات یعنی چه اعصابم خرد .نمیدونم بیخیالش شم یا نه.بحث ۵ ساله .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا مگه حوصله قايم موشک بازی دارید شماولشششششش کن به زور هم مگه میشه

ببین اینش زور داره بهم ۵ ساله یه روز هست دو هفته نیست . بعد باز برمیگرده .خدا کنه دیگه برنگرده .اگه برگده باز پدرشو درمیارم

کار خودت اشتباه بوده و منتظرشی

ببیم بچه م میستم اونم میست .دستهام پر اشک یعنی ۵ سال تماممنو بازی داد.من کارمندم .اون پسرم پرستار اینجور میست ک بچه باشیم . الان دیدم تا میام فرستادم ک شاید صلاح میدونی تمام بشه رفته لست سین کرده تلگرامشم. ای دی شم مخفی کرده بود ک مثلا من تلکرام شو پیدا نکنم.یعنی یه پرستار انقد سرش شلوغ

هه....

ببیم بچه م میستم اونم میست .دستهام پر اشک یعنی ۵ سال تماممنو بازی داد.من کارمندم .اون پسرم پرستار ای ...

شما داری خودتو گول میزنی

گفتی تموم شه اونم تمومش کرده

روشش اشتباهه باید میکفت اره تمومه

ولی شما هنوز پیگیرشی و این عجیبه

شما داری خودتو گول میزنیگفتی تموم شه اونم تمومش کردهروشش اشتباهه باید میکفت اره تمومهولی شما هنوز پی ...

کاش درک میکردی .خیلی سخته بعد ۵ سال. کاش انقد ک برا پسرها راحته واسه ماهم راحت بود. توک نمیدونی چقد ادای عاشق درمیاورد.شب هاخوابتو میبینم و من عاشقتم و بهم اهتماد کن و...منم رفتم ای دی و همه چی مو مخفی کردم.به اظافه کات.بنظرت کار خو بی کردم؟

کاش درک میکردی .خیلی سخته بعد ۵ سال. کاش انقد ک برا پسرها راحته واسه ماهم راحت بود. توک نمیدونی چقد ...

ببین من میدونم سخته

شما بهش دل بستی من میگم اون سرکارت گذاشته

دیگه از بلاک درش نیار و چکش هم نکن

جای تورو بلده

پنج سال اصلن وقت کمی نیست

جز اسیب هیچی نداره

همون بهتر الان باشه بار اخر

مرگ ببار شیون یبار

ببین من میدونم سختهشما بهش دل بستی من میگم اون سرکارت گذاشتهدیگه از بلاک درش نیار و چکش هم نکنجای تو ...

مرسی از حرفات خیلی آرام تر شد دلم. آره ۵ سال ... من الان سی سالم شده خاستگار حتی کارمند بانک داشتم ک رد کردم . ۵ سال عمر عزیزم رفت . حتی بک کلام نگفت خداحافظ...یعنی ارزش این ۵ سال و نداشت... معلوم نیست با کیه ... سرش کجا گرم . اره پاک کردم شماره ایناشو عوضی ک چک ش نکنم داغ دلم تازه بشه

ب قول معروف کسی اگر کسیو لخاد به ۵ سال هی نمیکشه

دقیقن

امیدوارم قوی بمونی

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست

شما با خلوص نیت تو رابطه بودی

ولی خب نتیجش اونی نشد که میخواستی

ادمت اشتباهی بوده

خودتو اولویت بذار

حتا هرجوری برگشت دیگه از طرف تو تموم باشه

به هیچ وجه جواب نده

جون مطمئن باش اون مناسبت نیس

حتا اگه بگه من میخوامت